Τσάμπιονς Λιγκ: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα Μάντσεστερ-Μπάρτσα και Άγιαξ-Γιουβέντους

Μετά τα παιχνιδια της Τρίτης, οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνονται την Τετάρτη με δυο ακόμα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα ενώ στην Ολλανδία ο Άγιαξ υποδέχεται την Γιουβέντους, που θα έχει κανονικά στις τάξεις της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Όπως πριν από κάθε αγωνιστική δράση, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών, όπως έχουν καταγραφεί από τις μέχρι στιγμής εκτιμησεις που έχουν κάνει στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Αναφορικά με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα η πλειοψηφία βλέπει νίκη των Καταλανών. Το 65% ποντάρει στο διπλό έναντι μόλις 20% που βλέπει άσσο ενώ το υπόλοιπο 15% ποντάρει στην ισοπαλία.

Όσο για το ματς Αγιαξ – Γιουβέντους και πάλι φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι. Το 58% των παικτών βλέπει νίκη των Ιταλών έναντι 22% που ποντάρει στην ισοπαλία και 20% που βλέπει ολλανδική νίκη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ