ΕΠΣ Έβρου: Πανηγυρικές ανακοίνωσεις για την κλήση Θεμελή στην Εθνική Παίδων

Η κλήση του 15χρονου ποδοσφαιριστή του Ορέστη Ορεστιάδας, Θωμά Θεμελή, χαροποίησε τόσο τον ίδιο όσο και τους ανθρώπους της ΕΠΣ Έβρου και της ομάδας του, Ορέστη Ορεστιάδας, όπου έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν τη χαρά τους με επίσημη ανάρτηση στο διαδίκτυο μέσω διαδικτύου.

Η πανηγυρική ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 8 Απριλίου έφθασε στα γραφεία μας η πρόσκληση από την ΕΠΟ η οποία προσκαλεί τον ποδοσφαιριστή του Ορέστη Ορεστιάδας και παίκτη της Μικτής ΝΕΩΝ Κ-16 Θεμελή Θωμά στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Παίδων Κ-15 που θα γίνει στο Καρπενήσι στις 22-25/04/2019.

Είναι η δεύτερη φορά που προσκαλείτε ο ίδιος ποδοσφαιριστής και είναι τιμή του Εβρίτικου ποδοσφαίρου να μας εκπροσωπούν ποδοσφαιριστές μας στις εθνικές ομάδες.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Θεμελή Θωμά

Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας: Η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες και σύσσωμο το σωματείο του Μ.Γ.Σ. Ορέστη Ορεστιάδας νοιώθει ιδιαίτερη περηφάνια για το κατόρθωμα και το ήθος του νεαρού αθλητή Θωμά Θεμελή. Ο Θωμάς με τις προσωπικές του ικανότητες, με την στήριξη απο το περιβάλλον του και με την μεθοδική δουλειά στο γήπεδο και στις προπονήσεις, κατάφερε να κληθεί απο ΤΗΝ ΕΠΟ και ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ Κ’15. Με σεβασμό και φιλοδοξία ευχόμαστε στον Θωμά και σε κάθε αθλητή των αναπτυξιακών τμημάτων της περιοχής, να βρούνε τα αθλητικά τους πατήματα και να πετυχαίνουν τους στόχους τους, εντός και εκτός γηπέδων. Με χαρά επίσης και συγκίνηση αποδεικνύεται ότι και το σωματείο μας στέκεται με την διαχρονικότητα του, αποτελεσματικά, στις ακαδημίες και στην καηγορία του ανδρικού πρωταθλήματος.
Μ.Γ.Σ Ορεστης Ορεστιάδας