Γ’ Εθνική: Με… μια νίκη άνοδος! Το πρόγραμμα ΓΑΣ και Αίαντα Ευοσμου 4 αγώνες πριν το φινάλε

Tέσσερις αγωνιστικές μένουν για την λήξη του πρωταθλήματος του 4ο ομίλου της Γ’ Εθνική Μπάσκετ Ανδρών και ο ΓΑΣ Κομοτηνή έχει πολλές πιθανότητες για την επιστροφη του μετά από 4 χρόνια στην Β’ Εθνική.

Σύμφωνα με την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, την σίγουρη πρωταθλήτρια Ευκαρπία που έχει αποσπαστεί αρκετά από τους υπόλοιπους, θα συνοδεύσει μια ομάδα με τον ΓΑΣ κατα ενα μεγαλο ποσοστο να την ακολουθει. Μονο εαν αυτοκτονήσει, ο Αιαντας Ευόσμου θα πετύχει την ανατροπή.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή μετά το διπλό στον Πολύγυρο και την ευκολη επικράτηση του με τον Αστερα Σινδου, κατα 90% εχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική. Εχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον Αίαντα Ευόσμου που εχει -2 νίκες και τους Ζέφυρο, Πολύγυρο που ειναι στο -3, οπότε με δυο νίκες εξασφαλίζει την άνοδο μαθηματικά, ακόμα και αν ο Αιαντας κανει το 4/4.

Ωστοσο ίσως με μια ή και καμία νίκη ο ΓΑΣ κατακτα την άνοδο εαν οι αντίπαλοι του απο τον Αιαντα ηττηθούν 2 φορες. Συνοπτικά, το υπόλοιπο πρόγραμμα για να καταλάβετε τη μάχη των δύο ουσιαστικά μονομάχων της ανόδου:

2. ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (38 βαθμοί): ΜΕΝΤ (εκτος), Ευκαρπία (εντος), Λεύκιππος (εκτος), Καλαμαριά (εντος)
———————————
3. ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (36 βαθμοί): Ευκαρπία (εκτος), Λεύκιππος (εντος), Καλαμαριά (εκτος), Μακαμπη (εντος)