Γ’ Εθνική: Τα ξαναείπαν μετά την Κομοτηνή με αλληλοφιλοφρονήσεις Δίγκας και Δερμιτζάκης

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του φάνηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, παρά την δύσκολη νίκη όπως εξελίχθηκε με 3-1 και τις μικροεντάσεις που υπήρξαν στον αγώνα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Δίγκας μόνο καλά λόγια είχε να πει για την Καβάλα και τον Δερμιτζάκη. Γενικά, ήταν λιγομίλητος και είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας. Ξέραμε που θα  έρθουμε. Είναι μια ομάδα η Καβάλα με πολύ ταλέντο και ποιότητα. Επίσης έχει και καλό προπονητή που τον γνωρίζω προσωπικά από την Κομοτηνή.  Πιστεύω ότι παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.  Το σκορ αδικεί την ομάδα της Καβάλας. Εκεί μεταφράζεται στο άγχος που έχει για την κατηγορία».

«Εύχομαι στο φίλο μου τον Γιώργο τα καλύτερα και συγχαρητήρια για την  κατάκτηση του κυπέλλου, εύχομαι τα καλύτερα στον  Εθνικό που είναι η κορυφή της πυραμίδας στο νομό Έβρου», είπε από την πλευρά του ο Παύλος Δερμιτζάκης που νωρίτερα είχε κάνει ανάλυση για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά είπε ο προπονητής του ΑΟΚ και πρώην του Πανθρακικού: «Εδώ και πολλές εβδομάδες η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος.  Αυτό προσπαθήσαμε και σήμερα μέσα από την αγωνιστική μας πειθαρχία και το πλάνο που ακολουθήσαμε χωρίς να υποτιμήσουμε καμία ομάδα.  Δεν είναι σωστό να υποτιμούμε κανέναν ούτε την εμπειρία. Βλέπετε ότι οποιοδήποτε λάθος το πληρώνουμε.  Θα έλεγα ότι όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατότερο καλύτερα γι` αυτό το παιχνίδι και πραγματικά στο αγώνα προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο από τα άκρα και τον άξονα, προκειμένου να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα το ματς.  Θα έλεγα ότι στο Α` μέρος κάναμε πάρα πολλές φάσεις. Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα. Το ίδιο θέλαμε και στο Β` μέρος.  Απλώς αγχωθήκαμε στο 52` με τη μοναδική φάση που μας έκανε ο αντίπαλος.  Καταλαβαίνετε όταν έχει προηγηθεί και ένα παιχνίδι όπως ήταν με το Καλαμπάκι, δεν παύει να περνάνε περίεργες σκέψεις από το μυαλό μας. Θεωρώ ότι είχαμε καλή εικόνα γενικά σαν ομάδα και μπορέσαμε να πετύχουμε μια νίκη μ` ένα σκορ που μας έδινε μια ασφάλεια μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Εχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι πρωταθλητές και  άνοδος σε άλλη κατηγορία.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε με αντίξοες συνθήκες και μας συμπαραστάθηκε. Προσπαθώ να πω στα παιδιά είναι να έχουν ηρεμία στο παιχνίδι και συγκέντρωση.  Δεν αφήνουμε την αντίπαλη ομάδα να μας δημιουργεί ευκαιρίες. Αυτό γίνεται γιατί έχουμε τρομερές ισορροπίες σαν ομάδα.  Στα 13 εντός έδρας παιχνίδια, είχαμε 11 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πετύχαμε 38 γκολ και δεχθήκαμε 2 γκολ. Είναι σημαντική στατιστική και ιδιαίτερη για την ομάδα μας»