ΕΠΣ Έβρου: Ισοφάρισε την Άνθεια και την έβγαλε νοκ άουτ ο πρωτοπόρος Ορέστης

Με τον βαθμό της ισοπαλίας που τον διατήρησε σε απόσταση ασφαλείας 3 βαθμών από το δεύτερο Έβρο Σουφλίου και άφησε εκτός διεκδίκησης του τιτλου την Ένωσης Άνθεια Αρίστεινου απέσπασε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Ορέστης Ορεστιάδας στην ¨Ανθεια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές αλλα ο αέρας που δυσκόλεψε αφάνταστα τις προσπάθειες των 17 παικτών που χρησιμοποιήθηκαν από τους Τόλη Μπίτσο και Πανο Μυλωνά.

Ο Ορέστης μπήκε δυνατα και απειλησε με το ξεκίνημα της αναμέτρησης με σουτ του νεαρού Βλάχου που πέρασε μόλις άουτ, ενω στο 5′ το σουτ του Ελευθεριάδη το απέκρουσε ο Καρβουνίδης. και αφού δεν ανοιξαν το σκορ οι Ορεστιαδίτες στην πρώτη της φαση η Ανθεια θα σκοράρει στο 11΄με κοντινό σουτ του Θοδωρή Πεχλιβανίδη μετά από ωραια σέντρα του Κώστα Πατσιώρα. Στο 39′ ο Ιντζές ήταν ατυχος αφού το σουτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάριτου Καρβουνίδη.

Το δεύτερο μέρος ήταν μέτριο, ο αερας δυναμωσε και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατησουν το πολύτιμο τρίποντο χτυπώντας σε αντεπιθέσεις που θα τους εφερνε στο -3 από τους αντιπάλους τους. Στο 69′ ο έμπειρος Παναγιωτόπουλος δεν μπόρεσε να σκοραρει απέναντι στον Γαλλή σουταροντας αουτ, ενω στο 70′ ο Καβατζικιώτης με μακρινό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον εμπειρο πορτιέρο του Ορέστη.

Οι Ορεστιάδιτες στην πρώτη τους ευκαιρία στο β΄μερος θα ισοφαρίσουν στο 80′ με τον νεαρό Μπακογιάννη που είχε περάσει ως αλλαγή να πετυχαίνει με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή το γκολ της ισοφαρισης με το τέταρτό του τέρμα στην σεζόν.

Με την σέντρα η Άνθεια έχασε μεγαλη ευκαιρία αλλα η κεφαλιά του Τσαπάνη από καλή θεση δεν βρήκε στόχο. Στο 83′ η Άνθεια έμεινε με δεκα λόγω αποβολής του Άγγελου Πατσιώρα, με τον Βλάχο στις καθυστερήσεις να χάνει μεγαλη ευκαιρία για την ανατροπή απέναντι στον Καρβουνίδη σουταροντας αουτ.

Πλέον ο Ορέστης εχει 32 βαθμούς, εναντι 29 του Σουφλίου, 27 του Ιπποκράτη με την Ανθεια να χανει την ευκαιρια να πλησιασει την κορυφη και να φτάνει στους 26 πόντους.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Μπίτσιος): Καρβουνίδης, Δουμπουλάκης (93′ Σίσκος), Αμπράσης, Κολγκέκα, Τσαπάνης, Αγγ. Πατσιώρας, Θ. Πεχλιβανίδης (60′ Μαλτέζος), Κωνσταντάκης, Παναγιωτόπουλος (87′ Δ. Πεχλιβανίδης), Κ. Πατσιώρας, Καβατζικιώτης

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Μυλωνάς): Γαλλής, Τσίτσκαρης, Αλή Κοτζά, Χ. Πετρόπουλος, Ελευθεριάδης (62′ Μπακογιάννης), Σ. Πετρόπουλος, Τσούκαρης, Ανδρεάδης, Βλάχος, Αβογιάν (30′ Δαρβούδης, 90′ Νάκου), Ιντζές