ΕΠΣ Θράκης: Ξεκινούν το Σαββατοκύριακο, ολοκληρώνονται Ιούνιο τα πλει οφ! Το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε Α’ και Β’ Κατηγορία

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεια της ΕΠΣ Θράκης η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ της Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι αγώνες και στις 2 κατηγορίες ξεκινάνε το Σαββατοκύριακον 6-7 Απριλίου με ώρα έναρξης τις 5, με την Α’ κατηγορία να ολοκληρώνεται στις 1 Ιουνιου με 2 εμβολιμες αγωνιστικες και την Β’ να ολοκληρώνεται στις 22 Μαιόυ με 4 εμβόλιμες αγωνιστικές.

Στην Α’ κατηγορία όπου και το μεγαλύτερο ενδιαφερον στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ξεχωρίζει ο αγώνας στο Νέο Σιδηροχώρι με τον Πανθρακικό, με τον Ίασμο να αγωνίζεται στους Υφαντές με τα Παγούρια και τον Σώστη να υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών.

Στα πλέι αουτ του υποβιβασμού η Ξυλαγανή φιλοξενεί την Γρατινή, οι Αγιοι Θεόδωροι την Στρύμη και οι Προσκυνητες το Κοπτερό.

Στην Β’ κατηγορία όπου θα γίνει μάχη για την δεύτερη προνομιούχο θέση αφου ο Αετος έχει μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα, στην πρεμιέρα των πλει οφ, ο Μίσχος φιλοξενει τον ΠΑΟΚ, ο Πολύανθος φιλοξενειται από το Θρυλόριο και ο Ηρακλής φιλοξενειται από το Αγιοχώρι. Για τα πλει αουτ που πιθανώς να γίνονται και ανευ λόγου, αφού δύσκολα να συμπληρωθούν το νέο έτος 6 ομάδες για την Γ’ κατηγορία, τα Αρχοντικά υποδεχονται τους Ασωμάτους, το Αρσακειο την ΑΕ Κομοτηνής, ενω ρεπό έχει ο Πόντος.

Αναλυτικά τα πρόγραμματα της πρεμιέρας:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ (6/4)

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΠΣ Πανθρακικός

Αναγέννηση Παγουρίων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ (6/4)

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Γρατινής

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Στρύμης

Δόξα Προσκυνητών-Βιστωνίδα Κοπτερού

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ (7/4)

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Κομψάτος Πολυάνθου

Αετός Μίσχου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

ΑΣ Αγιοχωρίου-Ηρακλής Σαπών


Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ (7/4)

Ατσάλι Αρχοντικών-Ένωση Ασωμάτων

ΑΟ Αρσακείου-ΑΕ Κομοτηνής

ΡΕΠΟ: Πόντος Κομοτηνής

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ ΣΕ Α’ ΚΑΙ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ