Η καρδιά των πρωταθλητών! «Επτάψυχοι» οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης προκρίθηκαν στους «8» στη διαδικασία των πέναλτι!!!

Η Μεικτή Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης, πρωταθλήτρια Ελλάδος πέρυσι, προκρίθηκε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι στην οκτάδα και του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Κ14.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα… αποδυτήρια στο 2′ από τον Τασιούλα μετά από λάθος της άμυνας, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο στο 31′ με σουτάρα του Πιστικού (στο 26′ είχε καταπληκτικό φαουκ στην οριζόντια δοκό) και να πάρει προβάδισμα με τον Τυριακη στα μισα του δευτερου μέρους που πήρε το ριμπαουντ από την κεφαλια στο δοκάρι του Καδή.

Ισοφαρίστηκε σε 2-2 λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγωνα και χωρίς την καλύτερη ψυχολογία πήρε στην ρώσικη ρουλέτα της διαδικασίας των πέναλτι.

Εκεί ωστόσο, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ Βασίλη Γούλα που απέκρουσε τρία πέναλτι, πήρε την πρόκριση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες καθώς ευστόχησαν οι Πιστικός, Καδή και Γουναρίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μερτζανίδης που αντικατέστησε τον Παυλίδη την τελευταία στιγμή, με βοηθούς τους Πίτο και Νησελίτη της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κουτρουλος): Γούλας, Βαρσάμης, Νικολόπουλος (27′ Γουναρίδης), Σιέχ Σίτκι, Καδή Σιακηρ, Ματζαρίδης (59′ Τσολάρι), Μπογιατζόπουλος, Χαλκίδης, Πιστικός, Χατζή Μεμίς (48′ Τυριακής), Ντελή Χασάν (69′ Αδαμίδης)

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (Ράπτης): Θάνος, Αθανασίου, Μίνης, Καπατσέλης(48′ Καγκιούζης), Κουτσός, Τσιαλιαμάνης, Παύλου, Τασιούλας, Ζωγράφος, Γκούρας, Κύργιος (63′ Βάρφης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ (ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ)