Super League: Χωρίς εκπρόσωπο η Ξάνθη στη συνάντηση με Βασιλειάδη

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δέχθηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού αντιπροσωπεία της Super League, μετά από αίτημα της Λίγκας προκειμένου να συζητήσουν (εκ νέου) το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος της Λίγκας, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης, και οι Μάρκου (ΑΕΛ), Δάρρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Μάκης Γκαγκάτσης(ΠΑΟΚ), Μπούσης, Πουρσανίδης, Σαμαράς (ΟΦΗ) και Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης).

Συνεπώς δεν μετέχει η Ξάνθη σε αυτήν, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα γινόταν να πάει αντιπροσωπία και σε αυτήν να αντιπροσωπεύονται με εκπροσώπους τους όλες οι ομάδες. Η ουσία είναι ότι το κλίμα ήταν χαλαρό πριν την έναρξη της συνάντησης. Ωστόσο φάνηκε ότι ο υπουργός δεν διαπραγματευεται αλλαγή της αναδιάρθρωσης.

Ο πρόεδρος της Super Lerague, Ευάγγελος Μπαταγιάννης ρώτησε αστειευόμενος τον Υφυπουργό: «Αυτή είναι η τροπολογία;». Ο κ Βασιλειάδης απάντησε με ένα μειδίαμα, λέγοντας πριν περάσουν στο γραφείο του. «Έτσι κι αλλιώς έχουμε ξεκαθαρίσει ποια θέματα είναι εκτός ατζέντας», είπε εννοώντας το θέμα της αναδιάρθρωσης καθώς είναι γνωστή η θέση του να προχωρήσει στην άμεση εφαρμογή από τη σεζόν 2019-20.