ΕΠΣ Έβρου: «Φαβορί ο Εθνικός στον τελικό, αρνητική για εμάς η αγωνιστική απραξία» λένε στο Σουφλί

Ο Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει στην Αλεξανδρούπολη τον Εθνικό την Τετάρτη για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.

Η αναμέτρηση αυτή έρχεται μετά από σχεδόν 20 μέρες αγωνιστικής απραξίας για το Σουφλί. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν είχε αγώνες, ενώ το προηγούμενο ο Έβρος Σουφλίου είχε ρεπό.

Αυτό σε αντίθεση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που αν και έχει περιορισμένο ρόστερ, δίνει συνεχόμενους αγώνες με αποτέλεσμα η κούραση και η εξάντληση να βαρύνει τους παίκτες.

Πάντως ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου δηλώνει προβληματισμένος από την αγωνιστική απραξία της ομάδας του. «Δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά όποιος παρακολουθεί την ομάδα μας ξέρει ότι είναι εναντίον μας αυτή η έλλειψη αγώνων», είπε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Σταματάκης στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Τρια άτυχα αποτελέσματα έχουμε κανει και ολα ήταν με ελλειψη αγωνων. Για παράδειγμα με την Ορεστιαδα μετά την διακοπή των Χριστουγέννων, αλλά και πιο πρόσφατα με το Διδυμότειχο μετά από διακοπή. Ωστόσο οι δικαιολογίες δεν έχουν θέση εδώ και θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο το τρόπαιο, πάντα σε αθλητικό πλαίσιο».

Σε σχέση με την έδρα, που κατόπιν κλήρωσης θα είναι αυτή του Εθνικού, ο αρχηγός Τόλης Μπάμνιος εκτίμησε ότι αυτό μπορεί να αποδειχθεί θετικό για τον Έβρο Σουφλίου, αφού θα φορτώσει με άγχος τους παίκτες του Εθνικού.

Τόσο ο Σταματάκης όσο και ο Μπάμνιος έχρισαν ως φαβορί τον Εθνικό, δεδομένου ότι αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία όμως και όχι τόσο λόγω έδρας, ενώ συμφώνησαν ότι το παιχνίδι ορθά επιλέχθηκε να γίνει στα μεγάλα στάδια του νομού και όχι σε ένα ουδέτερο μικρό στάδιο όπως των Φερών, όπως αρχικά υπήρχε σκέψη να γίνει…