ΕΠΣ Έβρου: «Μόνος στόχος το Κύπελλο, πρόβλημα για εμάς τα συνεχή ματς», λένε στον Εθνικό ενόψει τελικού

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέδρασε με ένα νέο μεγάλο διπλό, αυτή τη φορά από την έδρα του περσινού πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου και πλέον στρέφεται στον τελικό του Κυπέλλου.

«Κακά τα ψέματα, προβληματιζόμαστε για όλα μας τα ματς αλλά προτεραιότητά μας είναι το Κύπελλο. Μονος στόχος είναι αυτός, να κερδίσουμε στον τελικό με το Σουφλί. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, ανήκουμε σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να τελειώσουμε την χρονιά με ψηλά το κεφάλι».

Αυτά ήταν τα λόγια του Γιώργου Δίγκα στην συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής. Ο προπονητής του Εθνικού δεν έκρυψε πάντως την δυσκολία που υπάρχει για τον ίδιο και την ομάδα του από τα συνεχή παιχνίδια, που προσθέτουν κούραση αλλά και κάρτες – τιμωρίες στους παίκτες του.

Το τόνισε άλλωστε αυτό και ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Γκαϊδατζής, που δεν έκρυψε ότι είναι δύσκολο να υπάρχουν μόνο 14-15 παίκτες που να έχουν απομείνει στο ρόστερ. Έδωσε ωστόσο όρκο νίκης με τους συμπαίκτες του για να φέρουν το Κύπελλο μετά από πέντε χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης…