Euro 2020: Ο Φορτούνης αφιέρωσε στον Σιώπη το γκολ που άνοιξε στην Εθνική τον δρόμο για τη νίκη

Ο Κώστας Φορτούνης ανοίγει  το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της Εθνικής ομάδας στο νέο της ταξίδι και ξάφνου όλοι οι παίκτες βασικοί και αναπληρωματικοί γίνονται ένα κουβάρι σε έναν πανηγυρισμό που είχαμε καιρό να δούμε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Είναι αλήθεια πως και μεταξύ τους οι παίκτες κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να δεθούν ακόμα περισσότερο και να δημιουργήσουν μια παρέα με ισχυρούς δεσμούς. Ακόμα και ένας πανηγυρισμός λέει πολλά για το κλίμα σε μια ομάδα και αυτός στο γκολ του Φορτούνη (όπως και στου Δώνη) σίγουρα μας χαροποιεί.

Πως ξεκίνησε  όμως αυτός ο πανηγυρισμός; Ο Φορτούνης έχει σκοράρει και άπαντες θέλουν να πανηγυρίσουν μαζί του. «Εκείνος όμως έχει στο μυαλό  του να πάει προς τον πάγκο και να αφιερώσει το γκολ στον Μανώλη Σιώπη πριν οι δυο τους χαθούν στις αγκαλιές όλων  των υπολοίπων», αποκαλύπτει ο αρμόδιος για θέματα της Εθνικής Ομάδας ρεπόρτερ της Nova Αποστόλης Λάμπος.

Οι δυο τους έχουν κάνει πολύ καλή  παρέα στις δύο προετοιμασίες του Ολυμπιακού στις οποίες συμμετείχε και ο Σιώπης και είχαν δεθεί πολύ έκτοτε. Έτσι λίγο πριν η ομάδα βγει για το καθιερωμένο ζέσταμα, ο άσος του Άρη είπε στον αρχηγό του Ολυμπιακού πως θα βάλει δύο γκολ. 

Εκείνος σκόραρε και δεν ξέχασε την “προφητεία” του φίλου του αφιερώνοντάς του το γκολ. Βέβαια η “προφητεία” βγήκε αληθινή κατά το ήμισυ, αφού δεύτερο προσωπικό τέρμα δεν πέτυχε (το άλλο γκολ της εθνικής το σημείωσε ο Τάσος Δώνης), ωστόσο σημασία έχει ότι η δουλειά έγινε.