Έκτακτη γενική συνέλευση στους XanthiFans λίγες ώρες μετά την… παρέλαση για το επικείμενο ντέρμπι ΑΟΞ-ΠΑΟΚ

Κάθε άλλο παρά διάθεση να μείνει σιωπηλός φαίνεται ότι έχει ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της Ξάνθης XanthiFans, μετά τα όσα αποφασίστηκαν στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στον αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, που όπως έχει γράψει το ThrakiSportS εξελέγη μόλις την περασμένη Κυριακή και συνήλθε σε σωμα την Τρίτη, αποφάσισε να μην αντιδράσει σπασμωδικά αλλά αντίθετα να δώσει την μεγαλύτερη δυνατή δυναμική στην όποια αντίδραση εκδηλωθεί.

Συγκεκριμένα, συγκαλεί μόλις μια εβδομάδα μετά την εκλογική γενική συνέλευση, νέα έκτακτη γενική συνέλευση όλων των μελών του συνδέσμου προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και να παρθούν συλλογικά οι όποιες αποφάσεις, οι οποίες εφόσον θα φέρουν σφραγίδα γενικής συνέλευσης θα έχουν και μεγαλύτερη βαρύτητα.

Η έκτακτη γενική συνέλευση των XanthiFans θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, ανήμερα της εθνικής επετείου δηλαδή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα 25/3/2019 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στα γραφεία μας στην Μπρωκούμη 24 με θέμα τον επικείμενο αγώνα της ΑΟΞάρας μας με τον ΠΑΟΚ. Καλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν.»