ΕΠΣ Ξάνθης: Κέρδισε τον Απόλλων Ξάνθης και διατήρησε τις ελπίδες της στη μάχη του τίτλου η Θαλασσιά

Η Αναγέννηση Θαλασσιάς πέρασε από την αρκετά δύσκολη έδρα του Απόλλωνα Ξάνθης, έστω και οριακά, και διατήρησε τις ελπίδες της στη μάχη του τίτλου με τον Ηρακλή Νέου Ζυγού.

Η ομάδα της Αναγέννησης είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά παρ’όλο που δημιούργησε κάποιες φάσεις δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά απείλησε στο 5′ με τον Καζάκη να μην καταφέρνει να νικήσει τον Φιλτανίδη, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με το σουτ του Σελβίδη που απέκρουσε ο Ρούσσος. Η τελευταία και ίσως μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Κουτσομιχάλη να πιάνει μια κεφαλιά, αλλά να βλέπει τον Σελβίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή κρατώντας το 0-0.

Η ομάδα του Τάσου Κελλίδη κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 53′ χάρη στο τέρμα του Μουζαφέρ Ογλού, ενώ στο 57′ ο Ρούσσος με εντυπωσιακή απόκρουση σταμάτησε τον Τζομιάδη και κράτησε το προβάδισμα που είχε αποκτήσει η ομάδα του. Τελευταία φάση της αναμέτρησης ήταν ένα σουτ του αρχηγού της Θαλασσιάς Γιάννη Καζάκη που έφυγε όμως άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Δημήτρης Μπακάλογλου): Φιλτανίδης, Σελβίδης Χ. (82′ Τολμίδης), Γκριγκοριάν, Αραβίδης, Ιωαννίδης (67′ Πουτακίδης), Ρουμπινίδης (56′ Περτσανίδης), Σελβίδης, Μπαργκάν, Αναστασιάδης, Τζομιάδης, Αβραμίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τάσος Κελλίδης): Ρούσσος, Σαρηγιαννίδης, Κελλίδης, Μουζαφέρ Ογλου, Κιαχίδης, Τουργαίδης Κ., Σταύρου (46′ Δελητζόγλου, 89′ Μυλωνάς), Κουτσομιχάλης, Πεντεζίδης (71′ Κοτζάκελης), Καζάκης, Κουτίνης