ΕΠΣ Έβρου: Έφυγε με το διπλό η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου από τις Φέρες

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου απέναντι στην Θράκη Φερών.

Η ομάδα του Τόλη Μπίτσιου και Σωτήρη Κυλιτζίδη κατάφερε και έφυγε νικήτρια μέσα από την δύσκολη έδρα της Θράκης Φερών και εξακολουθεί να βρίσκεται στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο έμπειρος Γιώργος Παναγιωτόπουλος κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ με 0-1 στο 40′. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 49′ ο Θοδωρής Καβατζικιώτης γνωστός και ως «Άσα» διαμόρφωσε το 0-2 κάνοντας το καλύτερο δώρο τόσο στο ίδιο για την ονομαστική του εορτή όσο και στην ομάδα του.

Η ομάδα των Φερών έχοντας νέο προπονητή τον Σάββα Πούλο κυμάνθηκε στην μετριότητα έχοντας ως καλύτερη στιγμή την ευκαιρία που έχασε ο Γκάκιος στο 71′.

Η Ένωση πέραν των δυο γκολ που πέτυχε είχε κι άλλες καλές ευκαιρίες με τους Αμπράση στο 15′, Μαλτέζο στο 31′ και 63′, Κωνσταντάκη στο 50′ ενώ δοκάρι είχε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος Θοδωρής Καβατζικιώτης στο 75′.

Με λάθη η διαιτησία των κ. Βασιλόπουλου – Καραΐσκου – Κωστακιώτη.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Πούλος Σάββας): Βαφειάδης, Ιγνατιάδης (60′ Βερανούδης), Αλ. Σιδηρόπουλος, Βάρναλης, Γκάκιος, Σαχίνης, Δεμιράκος (60′ Μπακιρτζόπουλος), Ντόλας, Πολίδης (70′ Μπατακίδης), Γ. Σιδηρόπουλος, Τσιπλάκης.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Μπίτσιος Τόλης-Κυλιτζίδης Σωτήρης): Χαραλαμπίδης, Δουμπουλάκης, Αμπράσης, Σίσκος, Κολγέκα, Αγγ. Πατσιώρας, Μαλτέζος (88′ Αγγ. Καβατζικιώτης), Κωνσταντάκης, Κ. Πατσιώρας (80′ Μητριτζίκος), Παναγιωτόπουλος (70′ Θ. Πεχλιβανίδης), Θ. Καβατζικιώτης (75′ Δ. Πεχλιβανίδης).