ΕΠΣ Θράκης: Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς ο Ορφέας Ξυλαγανής με τον Πανθρακικό

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου ο Ορφέας Ξυλαγανής και ο Πανθρακικός σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Στο γήπεδο της Ξυλαγανής πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις, με τους γηπεδούχους να προηγούνται λίγο πριν το ημίχρονο με κεφαλιά του Γεωργιάδη από εκτέλεση κόρνερ του Ηλιόπουλου και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με πλασέ του Γρίβα από σέντρα του Μουρατίδη.

Υπήρχαν ωστόσο και άλλες αρκετές ευκαιρίες όπως στο 12′ σουτ του Γρίβα, στο 16′ σουτ του Γεωργιάδη, στο 30′ του Δερέμπεη και στο 35 του Μουρατίδη, που έφυγαν όλα άουτ. Στο 60′ σουτ του Βασιλακάκη έδιωξε ο τερματοφύλακας και 90′ ο Χασάν μεριτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Γρίβας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής ο Αϊχάν Χούσκογλου με βοηθούς τους Βασιλείου και Ντελή, με τον Πανθρακικό να έχει χλιαρά παράπονα ζητώντας πέναλτι στο 75′ σε ανατροπή του Βασιλακάκη.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Τσιμπουργκένης): Κολτσίδας, Ανδρέου, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τροκάνας, Δερέμπεης (63′ Δημητρίου), Γιαννακίδης Γ., γεωργιάδης, Γιαννακίδης Αθ (65′ Ιωάννου), Ροδουσάκης (67′ Βουλγαρίδης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μπόσκος, Παύλου (77′ Μπιλμπιλής), Τσαγκαλίδης (77′ Χατζηιωαννίδης), Καραγιαννίδης, Χασαν Μεριτς, Ζήκος (85′ Κομισόπουλος), Θωμάς (56′ βασιλακάκης), Κονόμι, Γρίβας, Μουρατίδης, Μαυράκης.