ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αδελφοποίηση της ΑΕ Κομοτηνής με την Μπουλμεξ Ζλάτογκραντ

Υπογράφηκε πρωτόκολλο αδελφοποίησης και διεθνούς συνεργασίας μεταξύ του τμήματος μπάσκετ της Α.Ε Κομοτηνής και της BULMEX ZLATOGRAD

Το πρωί της Κυριακής, τριμελής αντιπροσωπεία του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου μας, αποτελούμενη από τον Γενικό αρχηγό Μανώλη Δαφτσή, τον υπεύθυνο marketing Γιώργο Πακο και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο επισκέφθηκε το Zlatograd της Βουλγαρίας.

Σκοπός της επίσκεψης αποτέλεσε η υπογραφή πρωτοκόλλου αδελφοποιησης και διεθνούς συνεργασίας του συλλόγου μας με την τοπική ομάδα του Zlatograd, BULMEX.

Κατά την συνάντηση η διοίκηση, προπονητές, αλλά και χορηγοί της BULMEX ξενάγησαν την Ελληνική αντιπροσωπεία στην όμορφη και γραφική πόλη του Zlatograd, καθώς και στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου που περιλαμβάνουν κλειστά γήπεδα, πισίνες, spa, αίθουσες με βάρη, γήπεδο φυσικής κατάστασης, σύγχρονο εργομετρικο κέντρο και κέντρο αποκατάστασης.

Κατά την συζήτηση “κλείδωσαν” οι όροι συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλογών που περιλαμβάνουν πλούσιες δράσεις με σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος και την βελτίωση των παροχών που δύνανται οι δύο σύλλογοι να παρέχουν στους αθλητές τους.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται η αυθημερόν επίσκεψη παιδιών των ακαδημιών, εκατέρωθεν, με σκοπό την προπόνηση, διεθνή τουρνουά, συμμετοχή σε camp, προετοιμασία της αντρικής ομάδας στις εγκαταστάσεις της BULMEX, καθώς και συνεργασία σε χορηγικο επίπεδο, μιας και το ενδιαφέρον των επιχειρηματιων που στηρίζουν την BULMEX για νέα “ανοίγματα” στη χώρα μας είναι έντονο.

«Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της BULMEX για την φιλοξενία και ευχόμαστε μια επικοδομητικη συνεργασία στο μέλλον», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΑΕ Κομοτηνής.