Volley League: Εγκλωβίστηκε στην Αθήνα λόγω… «Ωκεανίδας» ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε το απόγευμα της Δευτέρας την Κηφισιά στο τηλεοπτικό παιχνίδι που έκλεισε την 17η αγωνιστική της Volley League, αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει την Τρίτη στον Έβρο.

Η ομάδα λόγω της κακοκαιρίας “Ωκεανίς” που χτύπησε την χώρα της προηγούμενες ημέρες, υποχρέωσε τον Εθνικό να ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα του αγώνα, στην Αθήνα.

Μάλιστα, η πτήση κάθε άλλο παρά ήρεμη ήταν για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης αφού τόσο κατά την απογείωση όσο και κατά την προσγείωση το αεροσκάφος κούναγε πολύ, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε και με την επιστροφή της ομάδας. Λόγω του γεγονότος ότι ματαιώθηκαν οι πτήσεις το σαββατοκύριακο, γέμισαν ασφυκτικά εκείνες από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη μέχρι και την Τρίτη.

Έτσι δεν βρέθηκαν εισιτήρια για να επιστρέψει η ομάδα την Τρίτη και μοιραία αυτό θα συμβεί την Τετάρτη, με τον Σάκη Μουστακίδη να δίνει ρεπό στους παικτες του να απολαύσουν την επιπλέον ημέρα στην Αθήνα.

Μάλιστα ο ίδιος ο Σάκης Μουστακίδης και ενδεχομένως και αρκετοί παίκτες προγραμμάτιζαν, με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Αθήνα, να βρεθούν το απόγευμα στον ημιτελικό του CEV Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Τρεντίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πιο σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισε ο Φοίνικας Σύρου που ξεκίνησε από την Παρασκευή για να πάει στην Θεσσαλονίκη να παίξει με τον ΠΑΟΚ, κατέβηκε στην Αθήνα αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ποτέ το πλοίο για να επιστρέψει στο νησί λόγω του απαγορευτικού.

Μάλιστα την Δευτέρα το απόγευμα σύσσωμη σχεδόν η ομάδα του Φοίνικα Σύρου βρέθηκε στο Ζηρίνειο και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Κηφισιά, η οποία έμελλε να φέρει σε δεινή θέση την ομάδα του Έβρου ενόχει της συνέχειας της Volley League.