ΕΠΣ Έβρου: Βραβεύθηκε ο Στέλιος Βενετίδης και αναλαμβάνει ρόλο στις Μεικτές Ομάδες

 

Ο Στέλιος Βενετίδης, όπως είχε προαναγγελθεί, βραβεύθηκε για την συνολική προσφορά του στο ποδόσφαιρο κατά την ετήσια γενική συνέλευση και την κοπή πίτας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Την βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Παντελής Χατζημαρινάκης, που εξήρε το ήθος, την προσωπικότητα, την αγωνιστική αξία και κυρίως την καταγωγή του Ορεστιαδίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε από τα τοπικά της Θύελλας Κυπρίνου και του Ορέστη Ορεστιάδας για να φτάσει στην Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ομάδα με την οποία μάλιστα στέφθηκε το 2004 πρωταθλητής Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, ο Χατζημαρινάκης ανακοίνωσε ότι έχει υπάρξει μια καταρχήν συμφωνία για να υπάρξει κάποια συνεργασία του (προπονητή πλέον) Στέλιου Βενετίδη με την ΕΠΣ Έβρου στο επίπεδο των Μεικτών Ομάδων, στις οποίες δίνει μεγάλη έμφαση η νέα διοίκηση. Βέβαια, δεν πρόκειται να αλλάξουν οι ενωσιακοί προπονητές, ωστόσο ο Παντελής Χατζημαρινάκης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα μπορεί να ανακοινώσει καλά νέα σε αυτόν τον τομέα.

Ακόμα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης με τον Στέλιο Βενετίδη, φιλοδοξία της νέας διοίκησης είναι κάθε χρόνο να υπάρχει και ένα τιμώμενο πρόσωπο του Εβρίτικου ποδοσφαίρου που έχει ξεπεράσει τα όρια του νομού και έχει κάνει μεγάλη καριέρα, όπως για παράδειγμα οι Ντέμης Νικολαΐδης και Μαρίνος Ουζουνίδης που μάλιστα άνοιξαν δρόμους αγωνιζόμενοι με επιτυχία και σε κορυφαία πρωταθλήματα στο εξωτερικό.

Ο Στέλιος Βενετίδης συγκινημένος αποκάλυψε μάλιστα ότι αυτή είναι η παρθενική του βράβευση στα μέρη όπου αναπτύχθηκε ποδοσφαιρικά, μέσα αρχικά από το τοπικό παιδικό πρωτάθλημα και στην συνέχεια μέσα από τις μεικτές ομάδες, για τις οποίες ουσιαστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου προανήγγειλε την μελλοντική συνεργασία χωρίς ωστόσο να δώσει σε αυτή τη φάση περισσότερες λεπτομέρειες.