LIVE από το Δημοτικό Γήπεδο Οφρυνίου για τη Γ’ Εθνική: Αετός Ορφανού – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Αετός Ορφανού – Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε live ενημέρωση από την αναμέτρηση Αετός Ορφανού – Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ώρα 14:23 Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15:00 και θα διεξαχθεί κανονικά.

Ώρα 14:26 Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχει έτσι κι αλλιώς πολλές απουσίες, ταλαιπωρήθηκε πάντως πολύ για να φτάσει καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων το λεωφορείο δεν μπορούσε να αναπτύξει ταχύτητα στην Εγνατία Οδό.

Ώρα 14:29 Λίγο μετά τις δύο κατάφερε να φτάσει η αποστολή του Εθνικού στο γήπεδο, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι λασπωμένος και να έχει ξεκινήσει χιονόπτωση αυτή τη στιγμή.

Ώρα 14:32 Πάντως η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο διαιτητής θα ξεκινήσει κανονικά τον αγώνα. Διαιτητής έχει οριστεί ο Γιαπουτζής της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Δανδανίδη της ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 14:35 Ο Εθνικός έχει ταξιδέψει και με σύνθεση ανάγκης μόλις 13 ατόμων αφού λόγω τιμωριών απουσιάζουν τέσσερις πρωτοκλασάτοι παίκτες του, οι Δορουγιδένης, Δεδελούδης, Γκαβανόζης και Σωτηράκης.

Ώρα 14:40 Θυμίζουμε ότι χορηγός όλων των φετινών αγώνωντης Γ’ Εθνικής είναι η Avance που διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:44 Xορηγός της μετάδοσης είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500® που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:48 Τέλος χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα. Τα μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν πολύτιμη πείρα καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα μας έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. & ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και 5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ώρα 14:52 Παμε να δούμε συνθέσεις, ξεκινώντας με Αετό Οφρυνίου (όπως σύντομα θα λέγεται η ομάδα από Ορφανού που την ξέραμε): Κυφωνίδης, Μήτας, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννιδης, Καπατζής, Μουδούρογλου, Γεράκης. Δουμάνης και Καζατζίδης.

Ώρα 14:55 Για τον Εθνικό ξεκινούν οι Μπαμπλης, Κούπας, Λυμπέρης, Λίτσιος, Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης, Αντωνιάδης, Καρακασίδης, Μπινόπουλος, Κεσσάτης, Μαρασλής. Στον πάγκο είναι μόνον ο πορτιερο Βογιατζής, και ο ανετοιμος Γεωργαντζοπουλος, καθώς ταξίδεψε με 13 παίκτες.

Ώρα 14:58 Είσοδος των δυο ομάδων με την διαιτητική τριπλέτα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, κανονικά θα ξεκινήσει το ματς.

1′ Έναρξη του αγώνα

5′ Αναγνωριστικό παιχνίδι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης

10′ Γκολ για τον Αετό Οφρυνίου. Σκόρερ ο Βουζουλίδης με διπλή προσπάθεια. Αετός Οφρυνίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

13′ Γκολ για τον Αετό Οφρυνίου. Σκόρερ ο Δουμάνης με πλασε. Δείχνουν γρήγορα να καθαρίζουν τη νίκη οι γηπεδούχοι. Αετός Οφρυνίου – Εθνικός αλεξανδρούπολης 2-0

18′ Γκολ για τον Αετό Οφρυνίου. Σκόρερ ο Μουδούρογλου με κεφαλιά, ο διαιτητής με τη βοήθεια επόπτη έδειξε σέντρα, ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Αετός Οφρυνίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

26′ Γκολ για τον Αετό Οφρυνίου. Σκόρερ ο Καραγιαννίδης με σουτ, ανεβάζει και άλλο τον δείκτη του σκορ. Αετός Οφρυνίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-0

37′ Γκολ για τον Αετό Οφρυνίου. Σκόρερ ο Mουδούρογλου, δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Αετός Οφρυνίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-0

45′ Λήξη πρώτου 45λεπτου στο Οφρύνιο Καβάλας. Παράσταση για έναν ρόλο στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Αετός Οφρυνίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-0

Ώρα 15:49 Θυμίζουμε ότι χορηγός όλων των φετινών αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι η Avance που διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:54 Xορηγός της μετάδοσης είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500® που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:59 Τέλος χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα. Τα μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν πολύτιμη πείρα καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα μας έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. & ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και 5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

46′ Έναρξη δευτερου ημιχρόνου στο Οφρύνιο.

50′ Με τέσσερις αλλαγές μαζεμένες ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι. Ποτσι στη θέση του Κωνσταντινίδη, Γιανα στην θέση του Καραγιαννιδη, Κωνσταντίνου στη θέση του Καπατζη και Δουζδαμπάνης στη θέση του Δουμάνη.

53′ Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 13 όλα κι όλα μέλη στην αποστολή δεν έχει κάνει αλλαγή. Άλλωστε μιλάμε για σύνθεση ανάγκης, είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα έχει κατέβει στον αγωνιστικό χωρο με δυο τερματοφύλακες.

63′ Έπεσε ο ρυθμός του αγωνα με τους παίκτες να προσέχουν και τις κινήσεις τους μην τραυματιστούν.

77′ Γκολ για τον Εθνικό. Ο Μαρασλής πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους ελλειπείς Εβρίτες με ωραία προσπάθεια και βολέ σουτ από πλάγια δεξιά από πάσα του Κούπα. Αετός Οφρυνίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-1

81′ Αλλαγή για τον Εθνικό. Στην θέση του Μπινόπουλου ο Βογιατζής!

90’+2′ Λήξη αγώνα στο Οφρύνιο Καβάλας. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα μετά και τις απουσίες του Εθνικόυ. Παράσταση για έναν ρόλο στο παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα: Αετός Οφρυνίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-1