Μεικτές Ομάδες: Αποβολή για τον Ενωσιακό Προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολο Κουτρουλό (+video)

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν μια σειρά από παρακάτω Διαπιστωτικές Πράξεις (αποβολές παραγόντων) βάσει Φύλλων Αγώνων.

Αναφέρονται 12 ονόματα, ανάμεσά τους και τέσσερα από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για τον Δ. Σίτσα του Αετού Ορφανού που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καλαμπακίου, ο Γ.Μανάφης της Καβάλας που τιμωρήθηκε στο ματς με τον Ορφέα Ξάνθης και οι Α. Σίμος και Χ. Καϊτατζόπουλος του Νέστου Χρυσούπολης από τον αγώνα με την Πέρνη.

Ωστόσο αυτό που αναφέρεται ως πρώτο πρώτο όνομα και προκαλεί έκπληξη είναι αυτο του Ενωσιακού Προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολου Κουτρουλού, για την αναμέτρηση της Κ16 με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Καβάλας την περασμένη Τρίτη. Δεν είναι γνωστό αν αυτό σημαίνει και κάποια τιμωρία για τον Κουτρουλό. Ωστόσο αν θυμηθούμε τι έγινε σε εκείνον τον αγώνα, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς γιατί ο έμπειρος προπονητής βγήκε από τα ρούχα του.

Στην αναμέτρηση αυτή, μεταξύ άλλων, ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι σε βάρος της ΕΠΣ Ξάνθης με το οποίο ακόμα και οι καβαλιώτες του «Καβάλα Πάμε Γήπεδο» που κατέγραφαν σε βίντεο την αναμέτρηση, απόρησαν και το θεώρησαν ανακάλυψη του διαιτητή. «Απλά αναρωτιέσαι τι είδε ο διαιτής», σχολιάζουν. Εξαιτίας εκείνης της φάσης αποβλήθηκε ο Κουτρουλός, πλέον το φύλλο αγώνα έφτασε στην ΕΠΟ και αναμένεται η τιμωρία του. Το ερώτημα είναι αν μπορούν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να δουν το βίντεο, για να αντιληφθούν τον λόγο…