ΕΠΣ Έβρου: Αναβολή και των αγώνων της Κυριακής και ανατροπή στην ημερομηνία νέου ορισμού τους

Με βραδινή ανακοίνωση η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου έκανε γνωστό ότι αναβάλλονται και οι αγώνες της Κυριακής. Από το πρωί είχαν αναβληθεί και τα παιχνίδια του Σαββάτου, σε Α’ και Β’ Κατηγορία.

Η ανατροπή έρχεται σε σχέση με το πότε θα διεξαχθούν τα παιχνίδια που θα αναβληθούν. Βάσει της πρωινής απόφασης, τα ματς που αναβλήθηκαν το Σάββατο θα γίνονταν την ερχόμενη Τετάρτη. Τελικά, με δεδομένο τον όγκο, αφού αναβάλλεται όλη η αγωνιστική σε Α’ και Β’ Κατηγορία, η απόφαση είναι να πάει όλη η αγωνιστική δράση μια εβδομάδα πίσω.

Έτσι δεν θα γίνουν μεσοβδόμαδα αναβληθέντα παιχνίδια όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και θα μεταφερθούν την άλλη εβδομάδα. Δεν έχει διευκρινιστεί με βάση την απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Έβρου τι ακριβώς θα συμβεί με την αναμέτρηση ΑΕ Διδυμοτείχου – Έβρος Σουφλίου, αν δηλαδή παρασύρεται και αυτή από την αναβολή ή αν αυτή θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Έβρου και θα ολοκληρωθεί την άλλη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση:
Έπειτα από ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς η ΕΠΣ Έβρου ανακοινώνει ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ οι προγραμματισμένοι αγώνες του Σαββατοκύριακου 23-24/2/2019 των πρωταθλημάτων Α και Β κατηγορίας λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που επικρατούν και θα συνεχίσουν να επικρατούν τις επόμενες ώρες στον νόμο Έβρου, έτσι ώστε να αποφύγουμε τις μετακινήσεις των ομάδων, παραγόντων, διαιτητών, φιλάθλων και να περιορίσουμε τυχόν δυσκολίες και δυσάρεστες καταστάσεις θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο (2 & 3 Μαρτίου) τις ίδιες ημέρες και ώρες.