Γ’ Εθνική: Με δυο τέρματα «κεραυνοβόλησε» ο Άρης Αβάτου την Πέρνη, τρεις αποβολές για τους Καβαλιώτες

Μια επαγγελματική νίκη πέτυχε ο Άρης Αβάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ λυγίζοντας την αντίσταση του Κεραυνού Πέρνης και παραμένοντας στις πρώτες θέσεις, έστω και αν δεν ανέβηκε στην κατάταξη καθώς νίκησαν τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και το Παραλίμνιο.

Η αναμέτρηση είχε αρκετό πάθος και ένταση, με το τελικό σκορ να σφραγίζεται χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του Μίλλερ στο πέναλτι που κέρδισε ο Δόντσος στο 33′ και το τέρμα του Σαρηγιαννίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με σουτ μέσα από την περιοχή.

Τρεις κόκκινες κάρτες δόθηκαν από τον διαιτητή Χορόζογλου, όλες σε παίκτες της Πέρνης και δύο από αυτές στον πάγκο. Συγκεκριμένα, ο Λεγάτος αν και είχε αντικατασταθεί αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, την οποία ωστόσο ενδεχομένως και να επιδίωξε γιατί έτσι θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα θα τιμωρούνταν με δύο.

Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε επίσης ο Τσάκωνας, όντας και αυτός στον πάγκο του Κεραυνού καθώς είχε αντικατασταθεί καθώς και ο Μπουλγούρας, κάτι που δείχνει την ένταση που υπήρξε και τα παράπονα των φιλοξενούμενων για την διαιτησία, οι οποίοι πάντως έπαιξαν ανακουφισμένοι μετά την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ για την ένσταση στο ματς με την Ασπίδα.

Πάντως, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και αν υπήρχε άλλη μια ευκαιρία αυτή ήταν για τον Άρη Αβάτου, ο οποίος θα μπορούσε στο 49′ να τριπλασιάσει τα τέρματά του με τον ιδιαίτερα δραστήριο Δόντσο αλλά είδε τον τερματοφύλακα του Κεραυνού Ψαρά να αποκρούει.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Κούτρας, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Δόντσος, Κρασώνης, Σαρηγιαννίδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Ψαράς, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας, Λάσπατζης, Χαριτίδης, Τζιβανόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ