Ομάδα απέκτησε 22 ποδοσφαιριστές μέσα σε δύο ώρες! Πρώην παίκτης του Θρακικού ανάμεσά τους, παρολίγον και ένας πρώην του Πανθρακικού!!!

Η Ελάζιγκσπορ, ομάδα β’ Τουρκίας, απέκτησε 22 ποδοσφαιριστές μέσα σε δύο ώρες. Ανάμεσά στα νέα της αποκτήματα είναι και ο Σερραίος Γιώργος Γεωργιάδης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θρακικό, ομάδα της ΕΠΣ Σερρών.

Ωστόσο δεν αποκτήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Γιάννης Στάθης, ο οποίος είχε επίσης πρόταση να μετακομίσει στην Τουρκία, καθώς δεν τον άφησε ελεύθερο ο Απόλλων Σμύρνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό που έκανε αυτή η ομάδα δεν έχει προηγούμενο. Κουβαλούσε ποινή από την ομοσπονδία της χώρας και δεν είχε το δικαίωμα να ενισχυθεί.

Δύο ώρες πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφική περίοδος, η διοίκησή της κατόρθωσε να άρει την τιμωρία.

Έτσι έσπευσε και απέκτησε 22 ποδοσφαιριστές μέσα σε αυτές τις δύο ώρες: 12 με μεταγραφή και 10 δανεικούς.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θρακικό Σερρών και πέρασε στο παρελθόν από Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Βέροια, ΑΕΛ Λεμεσού, Ερμή Αραδίπου, Δόξα Δράμας, αλλά και από την Keşla του Αζερμπαϊτζάν.

Έτοιμο συμβόλαιο (διάρκειας 1,5 έτους) είχε στην Ελάζιγκσπορ ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Στάθης, αλλά η μεταγραφή του οδηγήθηκε σε «ναυάγιο». Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης δεν άφησε ελεύθερο τον 31χρονο δεξιό μπακ, που έχει γράψει ιστορία με τον Πανθρακικό.