Γ’ Εθνική: «Λευκή» ισοπαλία στο θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ορφέα Ξάνθης

 

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα εμειναν στο “Φώτης Κοσμάς” Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ορφέας Ξάνθης στο θρακιώτικο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δυο.

Οι μεν γηπεδούχοι για να εξαντλήσουν τις ελαχιστες πιθανότητες παραμονής αλλά και να εξαργυρώσουν τις καλές εμφανίσεις τοων τελευταίων αγώνων, ενώ οι ξανθιώτες τις πιθανότητες που έχουν να τερματισουν για το γόητρο στην πρωτη τριάδα.

Σε ένα αγώνα που οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Εθνικός με νεο προσωπο από την ακαδημία τον Θοδωρή Βουτσα απείλησε στο 28′ σε σουτ του Καρακασίδη ύστερα από ωραία προσπαθεια που εδιωξε ο Ρούφος, οπως εκανε και στο ψαλιδακι του νεαρού Σωτηράκη στο 29′ με τον πρωην του Εθνικού Κατρανίτσας, αλλα το σουτ του στο 31′  μπλόκαρε ο Αρβανίτης. Μια ακομη φαση είχε στο 33′ ο Ορφεας αλλα το πλασε του Ξαντινίδη δεν ανησυχησε τον πρωην πορτιέρο Αρη και Ηρακλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορφέας παρά τις απουσίες του κυριάρχησε, αρχικά απείλησε στο 53′ με κεφαλιά του Χασάνογλου που περασε μόλις αουτ πλεονεκτική θέση έφυγε λίγο άουτ. Στο 82′ οι ξανθιωτες ειχαν διπλή ευκαιρία με τον Χιντ να έχει σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Βασίλη Καραγκιόζη που πήρε το ριμπάουντ να μην μπορέι να νικησει τον νεαρό Αρβανιτη.

Tην επόμενη αγωνιστική οι δυο θα αντιμετωπίσουν Θρακιωτικες ομαδες. Ο Ορφεας στο ΔΑΚ την Ασπίδα Ξάνθης και ο Εθνικός στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον Γιώργο Διγκα να αντιμετωπίζει την πρωην ομάδα του.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δίγκας): Αρβανίτης, Κούπας, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης (86′ Σιδηρόπουλος), Βουτσάς (75′ Αντωνιάδης), Καρακασίδης, Γκαβανόζης (83′ Λίτσιος), Μαρασλής.
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, ΧΑκη Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Καρκατζάνης, Λ. Μαυρόπουλος, Σουκρή Ογλού (63′ Ι. Καραγκιόζης), Χιντ Ιμέρ, Ξαντινίδης (75′ Ζυγκολάρι), Τορομανίδης, Πασχαλάκης (60′ Β. Καραγκιόζης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ