ΕΠΣ Έβρου: Πρωτάθλημα θρίλερ στην Α’ Κατηγορία με έξι ομάδες σε απόσταση βολής από την κορυφή

Με την συμπλήρωση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου έχουμε δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση που μάλιστα το προσεχές Σάββατο παίζουν μεταξύ τους και άλλες τέσσερις να είναι σε απόσταση μέχρι και το πολύ 3 βαθμών, δηλαδή να μπορούν να πλησιάσουν άμεσα την κορυφή.

Βέβαια ο 6ος αυτή τη στιγμή Άρδας Καστανεών με 13 βθμούς δεν πρόκειται να το καταφέρει την επόμενη αγωνιστική καθώς έχει ρεπό, ωστόσο και να μην είχε, με δεδομένο ότι παίζουν μεταξύ τους Ενωση Ανθειας Αριστεινου και Εβρος Σουφλίου που ισοβαθμούν στους 16 πόντους, γίνεται αντιληπτό ότι τουλάχιστον ένας από τους δύο αν όχι και οι δύο θα βρεθούν πάνω από τους 16 βαθμούς μετά την επόμενη αγωνιστική.

Ενδιάμεσα, στους 15 πόντους βρίσκεται ο Ορέστης Ορεστιάδας και στους 14 ο Ιπποκράτης και η Θράκη Φερών. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο πρώτες ομάδες κοντράρονται και αυτές μεταξύ τους την προσεχή αγωνιστική, επίσης το Σάββατο, στο γήπεδο της Δραγάνας. Συνεπώς θα είναι η αγωνιστική των ντέρμπι κορυφής, αφού μόνο η Θράκη Φερών από την πρώτη 5άδα δεν θα αντιμετωπίζει ομάδα της πρώτης 5άδας αλλά θα δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της ΑΕΔ.