Τέλος ο Γελαδάρης από την Ελλάς Ρόιτλιγκεν

 

Παρελθόν από τον πάγκο της Ελλάς Ρόιτλιγκεν στην Γερμανία αποτελεί ο Εβρίτης προπονητής Νίκος Γελαδάρης.

Ο Γελαδάρης που είναι ανηψιός του αειθαλή πρώην παίκτη της Ξάνθης, Εθνικού, Ατρόμητου, Εργοτέλη, Δόξας Δράμας, Καβάλας και Ασπίδας Ξάνθης Δημήτρη Γελαδάρη, εκτός από προπονητής είναι και επιχειρηματίας έχοντας μια λέσχη Συλλόγου με περίπου 1000 μέλη που περιλαμβάνει τμήματα γυμναστικής, ανδρικές ομάδες και ακαδημίες ποδοσφαίρου και σχολή μουσικής.

Ο Γελαδάρης έχει δίπλωμα UEFA B και στο παρελθόν πλην της Ελλάς, δούλεψε ως βοηθός στον Άλεξ στο πλευρό του Τάκη Λαμπίδη, στις ακαδημίες της Νίκης Απαλού και ήταν για μια διετία στην ΑΕΚ Έβρου και μετά από ένα χρόνο διαπίστωσε δεν ταίριαζαν οι δικοί του στόχοι με αυτοί της ομάδας και αποχώρησε ώστε να ασχοληθεί προσωρινά με τα δυο του παιδιά και την εργασία του μέχρι το επόμενό του βήμα. Πίσω του ωστόσο στην ομάδα άφησε τον αδερφό του Παναγιώτη Γελαδάρη.

Η ανάρτηση του Νίκου Γελαδαρη: GSV Hellas Reutlingen e.V. Μετά από ένα χρόνο παρουσίας μου στην ομάδα ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους, όσους, συνεργάστηκα, τους παίκτες μου και τους φιλάθλους της ομάδας.
Το γνωρίζουν ότι στην διάρκεια αυτού του χρόνο, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω ότι έχω μέσα μου: αρχές, όνειρα, να μην σταματάω να θέτω στόχους και ποτέ δεν συμβιβάστηκα με το παρελθόν. Δυστυχώς το ρητό : “ίδιο το όνειρο ίδιος ο στόχος”, απέτυχε μέσα και έξω από το γήπεδο μπροστά μου και πίσω από την πλάτη μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο,αυτή είναι η θέση του προπονητή. Καλή συνέχεια σε όλους πάντα θα είστε η πρώτη ομάδα που δούλεψα στην Γερμανία και έτσι θα σας θυμάμαι.
1.2.3. HELLAS.