Super League: Υποβαθμίζεται το επεισόδιο Καντά με Ράσταβατς κατά την αλλαγή του Γάλλου στο ΟΑΚΑ

 

Αρκετή σκόνη σηκώθηκε στην Ξάνθη από το επεισόδιο που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες της Nova κατά την αλλαγή του Καντά με τον Μπρίτο. Ο Γάλλος αντικαταστάθηκε στο 51ο λεπτό και δεν φάνηκε να του αρέσει αυτό το γεγονός.

Την στιγμή που κατευθύνθηκε να του δώσει το χέρι του ο Ράσταβατς, οι κάμερες έπιασαν τον Καντά να λέει με έντονο ύφος στον προπονητή του «Why always me?», δηλαδή «Γιατί πάντα εμένα;».

Η αλήθεια είναι ότι στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της Ξάνθης για το πρωτάθλημα, στα οποία σημειωτέον η Ξάνθη έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, ο Καντά έχει ξεκινήσει μεν βασικός αλλά έχει αντικασταθεί στην διάρκεια του ματς.

Στην αμέσως προηγούμενη αγωνιστική, στην Τούμπα, κλήθηκε να βγει στο 56ο λεπτό για να περάσει στην θέση του ο Σαρπόνγκ. Στο ίδιο λεπτό προκειμένου να αντικατασταθεί από τον ίδιο παίκτη, είχε βγει και στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική.

Στο τελευταίο παιχνίδι που η Ξάνθη είχε νικήσει, φεύγοντας με ένα τεράστιο διπλό από την Τρίπολη, ο Καντά δεν είχε ξεκινήσει στην ενδεκάδα αλλά είχε περάσει στο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Κίκε Μπουλά.

Πάντως στην Ξάνθη δεν θεωρούν μείζον το θέμα και για την ακρίβεια το θεωρούν λήξαν, διευκρινίζοντας ότι πάνω στην ένταση του ματς μπορούν να συμβούν έντονες λογομαχίες ακόμα και μεταξύ προπονητή και παικτών.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση ο Καντά, που ήρθε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στην Ξάνθη. μαζεύτηκε αμέσως από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Κώστα Τσαλίκη, όπως φαίνεται και στο χαρακτηριστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Αναφέρουν ακόμα από την Ξάνθη ότι ουδείς θα ασχολούνταν με την υπόθεση αν δεν είχε εστιάσει στην συγκεκριμένη στιγμή και με πολλές επαναλήψεις η μετάδοση της Nova, αφήνοντας κάποιες έμμεσες αιχμές για την επιλογή αυτή του σκηνοθέτη.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται αναφορά για εσωτερικό ζήτημα της ομάδας που εφόσον κριθεί ότι πρέπει να τιμωρηθεί πειθαρχικά, αυτό θα γίνει με βάση τον εσωτερικό κανονισμό και χωρίς περαιτέρω δημοσιοποιήσεις…