Γ’ Εθνική: Άμεσος ο ορισμός του β’ ημιχρόνου του Λεύκιππος – Μακαμπη που διεκόπη λόγω… ΔΕΗ

Άμεσος ήταν ο ορισμός από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ της διεξαγωγής του β’ ημιχρόνου του αγώνα Λεύκιππος Ξάνθης – Μακαμπη Θεσσαλονίκης που διεκόπη το απόγευμα της Κυριακής λόγω διακοπής ρεύματος στο Αμοιρίδειο.

Όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS, βάσει κανονισμού της ΕΟΚ το ματς όφειλε να συνεχιστεί σήμερα Δευτέρα από το ίδιο σημείο και εναλλακτικά να ορίσει ημερομηνία η διοργανώτρια αρχή, με τις κενές ημερομηνίες να μην είναι και πολλές.

Τελικά, επικαλούμενη ακριβώς τα άρθρα που αναφέραμε η ΕΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη και με το σκορ και τα στοιχεία που υπήρχαν (φαουλ κλπ) την προσεχή Τετάρτη το απόγευμα.

Η ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι, ο αγώνας που διεκόπη λόγω διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος, ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθης – ΓΣ Μακάμπη για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ος όμιλος) συνεχίζεται από του χρονικού σημείου που συντελέσθηκε η διακοπή, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (άρθρο 46, παρ. 1) και ορίζεται να διεξαχθεί η συνέχεια του στις 5/12/2018 και ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ξάνθης «Φιλ. Αμοιρίδης».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ