Στο νοσοκομείο οπαδός του Παναθηναϊκού μετά τις συμπλοκές με φίλους του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη

Μπορεί επισήμως η τοπική αστυνομία να προσπάθησε να υποβαθμίσει τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έξω από το κλειστό της Αλεξανδρούπολης, όπου ο Εθνικός φιλοξένησε την ομάδα του Πειραιά για το πρωτάθλημα της Volley League, ωστόσο φαίνεται ότι στις συμπλοκές είχαμε και τραυματισμό με τουλάχιστον ένα άτομο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Την αποκάλυψη κάνει το νεωτερο ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα e-evros, που αναφέρει ότι υπήρξε ένταση και παρουσιάζει μάλιστα και φωτογραφία από την στιγμή που η αστυνομία έκλεισε τον κεντρικό δρόμο για να αποτρέψει ανυποψίαστους οδηγούς να βρεθούν με τα αυτοκίνητά τους στο σημείο που παραλίγο να γίνει πεδίο μάχης μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

«Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού από την Αλεξανδρούπολη αποχώρησαν από τη γήπεδο και κατευθύνθηκαν προς το πάρκινγκ απέναντι από το Πάρκο Προσκόπων προκειμένου να πάρουν τα αυτοκίνητα τους. Εκεί όμως υπήρχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού “οπλισμένοι” με ρόπαλα και πέτρες και τους επιτέθηκαν, ενώ πολλοί Ολυμπιακοί αναχώρησαν με τα αυτοκινητά τους», αναφέρει το e-evros.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας προσθέτει: «Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των οπαδών των 2 ομάδων με αρκετούς να πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα ένας οπαδός του Παναθηναϊκού να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα, και η κίνηση των οχημάτων διεκόπη προσωρινά. Από την αστυνομία δεν έγινε καμία προσαγωγή ή σύλληψη».

Υπενθυμίζεται ότι είχαν υπάρξει αναφορές για επεισόδια και συμπλοκές οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έξω από το Μιχάλης Παρασκευόπουλος πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με τις αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο ThrakiSportS να υποβαθμίζουν το θέμα, το οποίο ωστόσο παίρνει άλλες διαστάσεις εφόσον ισχύει η πληροφορία για μεταφορά τραυματισμένου οπαδού στο Νοσοκομείο.