Πήραν εξιτήριο Δεληγιάννης και Ζαγγούλος! Οι εκτιμήσεις των γιατρών και οι ευχετήριες ανακοινώσεις

Εξιτήριο από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής πήραν οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κοσμίου που τραυματίστηκαν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Άρη Αβάτου.

Ο τερματοφύλακας Δεληγιάννης, του οποίου η κατάσταση έδειχνε σοβαρότερη με βάση την εικόνα που υπήρχε στο γήπεδο και τον χρόνο που έκαναν οι διασώστες για να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου καθώς είχε χτυπήσει στο κεφάλι, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για το χτύπημα που διαπιστώθηκαν καθαρές. Έτσι έλαβε εξιτήριο λίγη ώρα μετά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει σχετικά άμεσα και σε προπονήσεις αλλά και σε αγώνες.

Αντίθετα, ο Τιμόθεος Ζαγγούλος που τραυματίστηκε στην συνέχεια της φάσης, όταν προσπάθησε να διώξει την μπάλα πριν περάσει τα δίχτυα, έσπασε το χέρι του και ήδη του τοποθετήθηκε γύψος. Και αυτός αποχώρησε από το νοσοκομείο ήδη από το βράδυ της Κυριακής αλλά για τουλάχιστον ένα μήνα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί, κάτι που σημαίνει ότι ο Σάββας Αϊβάζης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ως το τέλος του 2018 και θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του με τη νέα χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής την ακόλουθη ενημέρωση:
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Σαρηγιαννίδης βγήκε σε τετ α τετ με τον Δεληγιάννη με τους δύο παίχτες στην προσπάθεια τους να προλάβουν τη μπάλα να συγκρούονται και να πέφτουν στο έδαφος όπως και ο Ζάγγουλος, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, προτού αυτή καταλήξει στα δίχτυα, χτύπησε στο χέρι. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να εκτιμηθεί η καταστάση τους.
?Οι σκέψεις όλων μας είναι κοντά στους δύο ποδοσφαιριστές μας, στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
? Σύσσωμη η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τόσο τον γιατρό της αναμέτρησης όσο και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την άμεση αντίδραση τους και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν.

Από την πλευρά του και ο Άρης Αβάτου εξέδωσε την εξής ευχετήρια ανακοίνωση:
Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κοσμίου Δεληγιάννη (τερματοφύλακας μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκοκομείο Κομοτινής) όπως και στον ποδοσφαιριστή Ζαγγούλο ο οποίος έσπασε το χέρι του στην προσπάθεια του να αποσοβήσει γκολ για την ομάδα του.