ΕΠΣ Έβρου: Σπουδαίο διπλό για την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου απέναντι στους πρωτοπόρους «γιατρούς»

 

Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν οι «γιατροί» του Βασίλη Τσιομλεκίδη από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου του Τόλη Μπίτσιου και Σωτήρη Κυλιτζίδη.

Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής το πέτυχε ο Θοδωρής Καβατζικιώτης με κεφαλιά στο 55′ μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Κεσσάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση είχε και δοκάρι με τον Καρασερίδη στο 72′.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Ιπποκράτης έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει και απλά παραμένει πρώτος με 1 βαθμό περισσότερο από τους τρεις βασικούς διώκτες του, τον δεύτερο Έβρο Σουφλίου που την ίδια νικούσε μέσα το Νεοχώρι, τον Άρδα Καστανεών και φυσικά την Ένωση Άνθειας Αρίστεινο που μείωσε στο 1 βαθμό από το σαββατιάτικο αντίπαλό της και φιγουράρει στη δεύτερη θέση.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα για τον πρωτοπόρο Ιπποκράτη. Μια εβδομάδα πριν είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον ουραγό Ποντιακό, σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Γιαννόπουλος, Άχπα (65′ Γαλανός), Ράλλης, Μπαρμπαγιάννης, Δούπας, Μαμρικισβίλι, Κ. Στεφανίδης, Ηλ. Στεφανίδης, Καρασερίδης, Μάζης, Μπουρμάς (57′ Κατσαμάγκας).

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Τόλης Μπίτσιος-Σωτήρης Κυλιτζίδης): Χαραλαμπίδης, Σουλακάκης (50′ Πεχλιβανίδης Δημ.), Παπαδημητρίου, Απότας, Σίσκος, Κωνσταντάκης, Πατσιώρας, Κεσσάτης (80′ Σιβούδης), Παναγιωτόπουλος (85′ Σταμπουλίδης), Καπανίκας (69′ Κολγέκα), Καβατζικιώτης Θ.