LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αρης Αβάτου, Εθνικός Αλεξ – ΑΕ Καλαμπακίου και Ασπίδα Ξάνθης – M. Αλέξανδρος Κιλκίς

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 9ης αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα τέσσερα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με όλες τις ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται μεταξύ των ποταμών Εβρου και Νέστου, δηλαδή εντός του γεωγραφικού μας διαμερίσματος.

Ωρα 13:38 Αυτό συμβαίνει γιατί οι τέσσερις από τις πέντε θρακιώτικες ομάδες παίζουν εντός έδρας και μόλις μία εκτός, ο Άρης Αβάτου που όμως παίζει στην Κομοτηνή.

Ώρα 13:43 Ο νεανικός ΠΑΟΚ Κοσμιου (7 βαθμοί) μετά τις ήττες από τους Καβαλιώτες Κεραυνό Πέρνης και ΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη Αβάτου με στόχο την τρίτη του εντός έδρας νίκη και να πάει ουσιαστικά κόντρα στα προγνωστικά τα οποία δεν είναι με το μέρος των Ροδοπιτών, αφού οι στοιχηματικές δίνουν ακλόνητο φαβορί την ομάδα της Ξάνθης.

Ώρα 13:48 Από τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, ο Σάββας Αϊβάζης έχει μία, αλλά αρκετά σημαντική απουσία. Αυτή του Γιώργου Ρουμπιές, αφού Σεϊδάν και Κυριακόπουλος επέστρεψαν και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.

Ώρα 13:53 O Άρης Αβάτου μετά από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη επικράτησε του Ορφέα Ξάνθης και ανέπνευσε βαθμολογικά φτάνοντας τους 11 βαθμούς. Απέναντι στο Κόσμιο θέλει να πετύχει την 4η νίκη του απέναντι σε Θρακιώτικη ομάδα (Ασπιδα και Ορφέα Ξάνθης, Εθνικό Αλεξανδρούπολης) παρά τις δεδομένες απουσίες που υπάρχουν.

Ώρα 13:57 Από την άλλη ο Γιώργος Μαραντάς στην αποστολή του Αβάτου δεν συμπεριέλαβε για διάφορους λόγους τους Αλέξη Μπουνταγκίδη και Θωμά Βαφειάδη, αλλά υπολογίζει κανονικά στον Μελισσόπουλο που επιστρέφει.

Ώρα 14:02 Δύσκολη θα είναι και η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης, που υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Πανσερραϊκό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια που έμεινε μακριά τους.

Ώρα 14:06 Από την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή οι μεγάλοι απόντες είναι ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Καραγκιόζης και ο στόπερ Ηλίας Μακράκης, ενώ ο Ορφέας έστω και οριακά είναι το φαβορί της αναμέτρησης σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών.

Ώρα 14:11 Η έτερη ομάδα της Ξάνθης έχει επίσης μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά της, αφού υποδέχεται στο ΔΑΚ τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Μέγα Αλέξανδρο Κιλκίς σε έναν πρόωρο τελικό για αυτήν, αφού βρίσκεται ήδη στο -5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ώρα 14:16 Όπως είναι αναμενόμενο το φαβορί αυτής της αναμέτρησης στα στοιχηματικά σάιτ είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Κιλκίς που μετρά έως τώρα μόλις μία ήττα, παρόλο που ο προπονητής της Ασπίδας είδε μετά από καιρό την ομάδα του χωρίς σημαντικές απουσίες εκτός από τον κίπερ Χατζηγεωργίου.

Ώρα 14:20 Τέλος στην Αλεξανδρούπολη, ο ουραγός Εθνικός, υποδέχεται την ΑΕ Καλαμπακίου από τη Δράμα που είναι μια ομάδα σχετικά στα μέτρα του και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ώρα 14:26 Φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι έστω και οριακά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα και με τις στοιχηματικές εταιρίες, ενώ ο Μιχάλης Φλώρος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

Ώρα 14:31 Πάμε να δούμε συνοπτικά και το πρόγραμμα της σημερινής 9ης αγωνιστικής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης – Πανσερραϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου, Ασπίδα Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Κιλκίς, Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης, ΑΟ Καβάλα – Αετός Ορφανού.

Ώρα 14:36 Πάμε σιγά – σιγά να δούμε και τις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Ώρα 14:40 Στη Κομοτηνή για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ξεκινούν οι Δεληγιάννης, Νάνος, Τριαντός, Δημοσθένους, Ζάγγουλος, Λεβεντέλης, Στοΐνοβιτς, Χατζητουλούσης, Μαυράκης, Κυριακόπουλος, Ταχτσόγλου.

Ώρα 14:43 Από την άλλη για τον Άρη Αβάτου ξεκινούν οι Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μίλερ, Δόντσος, Κρασώνης, Σιχλιμοίρης, Κοτόπουλος, Γκέκας.

Ώρα 14:45 Στη Ξάνθη για τον Ορφέα Ξάνθης ξεκινούν οι Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης, Χιντ Ιμερ, Ξαντινίδης.

Ώρα 14:47 Για τον Πανσερραϊκό ξεκινούν οι Στεφανίδης, Κονταξής, Αποστολόπουλος, Κούτλας, Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Πέτρου, Ομπόσου.

Ώρα 14:49 Στο έτερο παιχνίδι που γίνεται στη Ξάνθη, για τη γηπεδούχο Ασπίδα ξεκινούν οι Δεμένικος, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Σάββογλου, Ανδρέου, Δογανίδης, Παπαδόπουλος, Κυριαζίδης, Χριστοφορίδης.

Ώρα 14:52 Στην αντίπερα όχθη για τον Μέγα Αλέξανδρο Κιλκίς ξεκινούν οι Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Αηδονίδης, Τσαλταμπασίδης, Τερζής, Παπαδόπουλος, Φούρτζιου, Τσολακίδης, Μουσόνι, Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης.

Ώρα 14:55 Πάμε τέλος και στην Αλεξανδρούπολη για τη σύνθεση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Σωτηράκης, Τσαπάνης, Μαλτέζος, Πατσιώρας, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Μαρασλής.

Ώρα 14:58 Από την άλλη για την ΑΕ Καλαμπακίου ξεκινούν οι: Κελετζής, Πέτρου, Ντόβας, Κλογκέρι, Τσερκέζος, Κυσίδης, Βασιλειάδης, Μαυροβασίλης. Σαββίδης, Κωνσταντινίδης. Στάικος

Ώρα 15:02 Σέντρα στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 15:06 Γκοοοοοοοοοοολ από τα αποδυτήρια για τον Εθνικό! Ο Μαρασλής στο 4′ έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός της περιοχής και με πλασέ έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού! Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου 1-0!

Ώρα 15:12 Γκολ έχουμε και στο ΔΑΚ Ξάνθης! Ο Μουσόνι έπιασε το πλασέ και νίκησε τον Δεμένικο για να δώσει το προβάδισμα στους Κιλκισιώτες. Ασπίδα Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Κιλκίς 0-1!

Ώρα 15:15 Στην Κομοτηνή στο 14′ ενα καλο σουτ του Μαυράκη διώχνει ο Αμουτζάκης

Ώρα 15:22 Στην Χρυσούπολη ο Οδυσσέας Γεωργιάδης ανοίγει το σκορ για τον Κεραυνο Πέρνης στον αγώνα με το Σιδηρόκαστρο.

Ώρα 15:23 Στην Κομοτηνή σε σέντρα του Σιχλιμοίρη ο Γκέκας από πλεονεκτική θέση δεν μπορεί να πιασει την κεφαλιά. Λιγο νωρίτερα στο 17′ σουτ του Σιχλιμοίρη έδιωξε ο Δεληγιάννης.

Ώρα 15:26 Στο ΔΑΚ Ξανθης καλό σουτ του Νίκου Παπαδόπουλου για την Ασπίδα που πέρασε ελάχιστα δίπλα απο το δοκαρι του Αθανασίου.

Ώρα 15:27 Στην Κομοτηνή φοβερό σουτ του Κρασώνη στο γάμα της εστίας διώχνει ο Δεληγιάννης με την μπάλα να πάει στον Δοντσο που με ψαλιδάκι στέλνει αουτ την μπάλα.

Ώρα 15:30 Στο γήπεδο του ΑΟΞ καλή φάση για τον Πανσερραϊκό σε κεφαλιά του Ζιώγα που εφυγε άουτ.

Ώρα 15:35 Περίπου στο 35′

Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου 1-0

Ορφέας Ξάνθης – Πανσερραϊκός 0-0

Ασπίδα Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-1

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Άρης Αβάτου 0-0

Καβάλα – Αετός Ορφανού 0-0

Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-1

Ώρα 15:42 Γκολ στην Κομοτηνή. Ο Άρης προηγείται στο 39′ του ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Δοντσου από σέντρα του Σιχλιμοίρη. ΠΑΟΚ Κοσμίου-¨Αρης Αβάτου 0-1

Ώρα 15:43 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης. Ο Αλεξανδρος σκοράρει με τον Φούρτζιου. Ασπίδα Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-2

‘Ωρα 15:46 Γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ο Ορφέας Ξάνθης με σουτ του Χαλήλ Ιμπραμ ανοίγει το σκορ. Ορφέας Ξάνθης – Πανσερραϊκός 1-0

Ώρα 15:55 Ημίχρονα

Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου 1-0

Ορφέας Ξάνθης – Πανσερραϊκός 1-0

Ασπίδα Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-2

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Άρης Αβάτου 0-1

Καβάλα – Αετός Ορφανού 0-0

Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-1

Ώρα 16:03 Έναρξη αγώνων στο β’ μέρος

Ώρα 16:11 Γκολ στη Χρυσούπολη για τον Κεραυνό Πέρνης με τον ξανθιώτη Γεωργιάδη να σκοράρει και πάλι. Κεραυνός Πέρνης-Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-1

Ώρα 16:12 Στην Κομοτηνή τιποτα αξιόλογο στο β’ μερος.

Ώρα 16:14 Στο ΔΑΚ Ξάνθης ο Αλέξανδρος  του Μάκη Κατσαβάκη εχει δοκάρι με σουτ Τσολακίδη στο 52′.  

Ώρα 16:19 Στην Κομοτηνή ο Κοτόπουλος σουταρει αουτ για τον Αρη.

Ώρα 16:23 Πολύ λίγα τερματα μέχρι στιγμής μόλις 7 συνολικά

Ώρα 16:25 Περίπου στο 65′

Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου 1-0

Ορφέας Ξάνθης – Πανσερραϊκός 1-0

Ασπίδα Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-2

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Άρης Αβάτου 0-1

Καβάλα – Αετός Ορφανού 0-0

Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-1

Ώρα 16:32 Στην Αλεξανδρουπολη μεγαλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 72′ αλλα ο Μαλτεζος σε τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κελετση. Λίγο αργότερα ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι σε χέρι αλλά ο Δραμινός Τσιάρας έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.

Ώρα 16:37 Γκολ στην Κομοτηνή! Σκόρερ ο Γκέκας με κεφαλιά από σέντρα του Μιχάλη Μελισσόπουλου που είχε περάσει ως αλλαγή. ΠΑΟΚ Κοσμίου-Άρης Αβάτου 0-2

Ώρα 16:38 Γκολ στην Καβάλα. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν στο ντέρμπι κορυφής με τον Αετό Ορφανού

Ώρα 16:42 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης. Θρίαμβος για τους Κιλκισιώτες  που σκοράρουν και πάλι με τον Ντιόγκο. Ασπίδα Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-3.

Ώρα 16:44 Γκολ στο Παραλίμνιο. Ο Νέστος του Κετσιεμενίδη μετά τον Πανσερραϊκό σοκάρει και τον Απόλλωνα ανοίγοντας το σκορ με πέναλτι του Ν. Μελισσόπουλου.

Ώρα 16:47 Στην Κομοτηνή σοβαρός τραυματισμός στο φινάλε του Ζάγγουλου με τον Δεληγιάννη.

Ώρα 16:48 Λίγο πριν την λήξη

Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου 1-0

Ορφέας Ξάνθης – Πανσερραϊκός 1-0

Ασπίδα Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-3

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Άρης Αβάτου 0-2

Καβάλα – Αετός Ορφανού 1-0

Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-1

Ώρα 16:49 Στο ΔΑΚ Ξάνθης έχουμε λήξη αγώνα.

Ώρα 16:51 Στο γήπεδο του ΑΟΞ έχουμε λήξη αγώνα.

Ώρα 16:52 Λήξη αγώνα και στην Αλεξανδρούπολη.

Ώρα 16:53 Στην Κομοτηνή έχουμε λήξη αγώνα.

Ώρα 17:18 Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογια με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ