Σοκ και στην Αλεξανδρούπολη απ’ την δολοφονία του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα

Σοκ προκάλεσε στην Αλεξανδρούπολη, η δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, αφού η σύζυγος του Βικτώρια Καρύδα, μοντέλο και με τηλεοπτική παρουσία στην εκπομπή «My style rocks», έχει φίλους και γνωστούς στην πόλη.

Η πανέμορφη ΕλληνοΟυκρανή σύζυγος του εκτελεσθέντα 46χρονου επιχειρηματία,πριν από αρκετά χρόνια έζησε για κάποιο χρονικό διάστημα στην πρωτεύουσα του Έβρου. Κι αυτό έγινε μαζί με την Ουκρανή μητέρα της και την αδερφή της, πριν φύγει για το εξωτερικό και ξεκινήσει συνεργασία με κορυφαία γραφείο μοντέλων και πετυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας. Μάλιστα, είχε αγοράσει και ένα καινούργιο σπίτι στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο είναι άγνωστο αν διατηρεί ακόμα.

 width=

Πάντως όσοι την γνωρίζουν, θυμούνται ότι η Βικτώρια Καλύβα εντυπωσίαζε με την εμφάνιση της, κάθε φορά που κυκλοφορούσε στην πόλη και συγκέντρωνε αναπόφευκτα τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα καταστήματα που πήγαινε, ακόμα και για απλά ψώνια, αποτελούσε αντικείμενο προσοχής και θαυμασμού. Δεν γνωρίζουμε αν μένει ακόμα εδώ η μητέρα με την αδερφή της, αλλά στην ίδια η μοίρα έπαιξε προχθές πολύ σκληρό παιχνίδι, αφού άγνωστος εκτέλεσε τον σύζυγο της με τον οποίο είχε παντρευτεί το 2016, κάνοντας έναν πολυτελή γάμο στην Μύκονο και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Από χθες το πρωί, τη σύζυγό του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία που είναι μοντέλο και παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», έχουν επισκεφθεί φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.  Δεν αποκλείεται ανάμεσα της να είναι και φίλοι ή γνωστοί της από την Αλεξανδρούπολη.

Η ίδια είναι σε κατάσταση σοκ μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση σε δημοσιογράφους. Πληροφορήθηκε την εν ψυχρώ εκτέλεση του λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, όταν η ξανθιά καλλονή, μόλις που είχε προλάβει να δείξει στο κοινό δύο εντυπωσιακές δημιουργίες διάσημου οίκου μόδας,  σε ένα σόου που δεν έπεφτε «καρφίτσα», στην ταράτσα γνωστού εμπορικού κέντρου.

Το χρονικό της δολοφονίας

O 46χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε τα πυρά αγνώστων, λίγες στιγμές αφότου βγήκε από την οικία στο Πανόραμα Βούλας και μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στο άνοιγμα ενός δρόμου, το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ.

 width=

Δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Όταν δέχθηκε τα φονικά πυρά επιχείρησε να βγει, ωστόσο έπεσε νεκρός όμως, έξω από το αυτοκίνητό του.

Το γεγονός ότι ο 46χρονος δεν είχε σταθμεύσει στο εσωτερικό πάρκινγκ του σπιτιού του, αλλά είχε αφήσει το αμάξι του στο συγκεκριμένο σημείο, απ’ όπου χρειαζόταν να κάνει ελιγμούς για να ξεπαρκάρει, διευκόλυνε το έργο των δραστών, δίνοντάς τους τον απαραίτητο χρόνο και οπτικό πεδίο για το «χτύπημα».

Πηγή: evros-news.gr