ΕΠΣ Έβρου: Τριπλή ενίσχυση στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου με Παναγιωτόπουλο, Κλαρούδα και Κολγκέκα

 

Τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες για τα δεδομένα της κατηγορίας έκανε στο φινάλε των μεταγραφών η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

 width=Απέκτησε από την Θράκη Φερών τον αμυντικό Λέντι Κολγκέκα (κεντρική φώτο, serresgoal), τον έμπειρο μέσο Γιώργο Παναγιωτόπουλο (fφώτο δεξιά, radioevros) και τον νεαρό Αγγελο Κλαρούδα.

Ο 39χρονος Παναγιωτόπουλος αποτελεί  σίγουρα έναν από τους πιο γνωστούς  ποδοσφαιριστές του νομού, αφού μεταξύ αλλων έχει παίζει σε ΑΟ Αλεξανδρούπολης, Α.Ε.Ν. Χηλής, Θράκη Φερών, Εθνικό Αλεξανδρούπολης ,Έβρο Σουφλίου, Καππαδοκία, Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, Ιπποκράτη και Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο 29χρονος Κολγκέκα στην ομάδα βρίσκεται εδώ και 15 μέρες αν και ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Θρακη Φερών με την οποία πέρυσιμκατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου. Στο παρελθόν ο δεξιός πλάγιος αμυντικός αλλά και στόπερ αγωνίστηκε στον ΑΟ Μάιστρου, Νέα Χηλή, ΑΟ Αλεξανδρούπολης και στο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα θα αντιμετωπίσει την παλιά, την Θράκη Φερών για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τέλος ο 16χρονος πλάγιος επιθετικός Κλαρούδας βρισκεται στην ομάδα και αυτός λίγες ημερες και περυσι αγωνιζόταν στην Γ’ ΕΠΣ Αθηνών και στον Πανιώνιο Καισαριανής.