Με το μπλοκάκι στο χέρι είδε τις Μεικτές Ξάνθης και Έβρου ο Περικλής Καλογιάννης παρέα με Τζάτζο και Τριάντη

 

Συνεχώς κρατούσε σημειώσεις στο μπλοκάκι του ο διευθυντής ακαδημιών της ΠΑΕ Ξάνθη Περικλής Καλογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στις Μεικτές Ομάδες Νέων της Ξάνθης και του Έβρου.

Ο Καλογιάννης σημείωνε διαρκώς παίκτες και από τις δύο ομάδες, που πιθανότατα θα αποτελέσουν στόχους των ακαδημιών της Ξάνθης για την στελέχωση των ομάδων που συμμετέχουν στα αναπτυξιακά ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Δίπλα του είχε την παλιά δόξα της ομάδας Μάκη Τζάτζο, ο οποίος δηλώνει ότι το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του και το αποδεικνύει ευρισκόμενος κοντά σε όλες τις ομάδες της Ξάνθης, είτε την μεγάλη επαγγελματική είτε αυτές της Γ’ Εθνικής είτε τις Μεικτές και το τοπικό.

Μαζί τους και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης, που έχει την ευθύνη των Μεικτών Ομάδων της Ξάνθης (πέρυσι ήταν ο άνθρωπος που παρακολούθησε όλη την πορεία των Παίδων μέχρι την κατάκτηση του τίτλου) αλλά στο συγκεκριμένο ματς εκτέλεσε και χρέη παρατηρητή του αγώνα.