Κατάσκοπος από την Τουρκία στα Πηγάδια για τον Ερικ Γέντρισεκ αλλά και έναν βέρο Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή

Παρ’ ότι πριν μερικές μέρες έσβησε τα 32 κεράκια στην τούρτα του, ο Έρικ Γέντρισεκ αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για αρκετές ομάδες το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και γιατί όχι και τον Γενάρη.

Ο Σλοβάκος επιθετικός είχε πετύχει πέρσι έντεκα γκολ στο πρωτάθλημα ενώ φέτος σε οχτώ ματς έχει βρει έξι φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και είναι δεύτερος σκόρερ στην Super League πίσω από τον Κουλούρη.

Αυτές του οι επιδόσεις έφεραν την Δευτέρα το απόγευμα στα Πηγάδια τον σκάουτ της Μπούρσασπορ. Ο Γέντρισεκ μπορεί αρχικά να αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε το νικητήριο γκολ. Οι πληροφορίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα to10 αναφέρουν μάλιστα ότι μετά τον αγώνα, το στέλεχος της τουρκικής ομάδας συναντήθηκε με τον παίκτη!

Η ίδια πηγή αναφέρει ακόμα ότι ο κατάσκοπος της Μπούρσασπορ είχε διπλή αποστολή αφού παράλληλα ήρθε να δει και τον Οκάν Σουλεϊμάν, ο οποίος ξεδιπλώνει φέτος αρκετές πτυχές του ταλέντου του, τόσο με την φανέλα της Ξάνθης όσο και της Εθνικής Ομάδας Νέων. Ωστόσο ο 18χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός δεν πήρε τελικά χρόνο συμμετοχής.