Σταθερά «παρών» στα Πηγάδια ο Ζαγναφέρης την ημέρα που ανακοίνωσε (και) ο Πέτροβιτς «αντάρτικη» υποψηφιότητα

Ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης δίνει σταθερά το παρών σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Ξάνθης και ειδικά φέτος έχει απολαύσει αρκετές νίκες από την ομάδα του ΑΟΞ.

Είχε βρεθεί στα Πηγάδια ακόμα και όταν είχε βγει να ανακοινώσει την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και το βράδυ της Δευτέρας, στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγες ώρες αφότου ο συνοδοιπόρος του στις εκλογές του 2014 και νυν αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβις ανακοίνωσε την δική του υποψηφιότητα.

Ετσι έχουμε τους τρεις υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και μετέπειτα εκλεγμένους αντιπεριφερειάρχες του Γιώργου Παυλίδη στην Θράκη να έχουν δηλώσει και οι τρεις ότι θα κατεβάσουν ως επικεφαλής δικά τους ψηφοδέλτια διεκδικώντας θέση Περιφερειάρχη τον Μάιο.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Πέτροβιτς ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζητήσεων στα πηγαδάκια στα οποία ενεπλάκη ο Ζαγναφέρης στα Πηγάδια, αν και πρωτίστως κατά την διάρκεια του ματς κυριάρχησε η απόδοση του ΑΟΞ και η μεγάλη ανατροπή επί του ΠΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here