ΕΠΣ Θράκης: Επέστρεψε δριμύτερος ο Παύλος Μορφακίδης! Οι πρώτοι σκόρερ μετά από 5 αγώνες

 

Βρισκομαστε στην 5η αγωνιστική και ηδη φαινονται οι ομαδες που θα πρωταγωνιστήσουν με τους Μεγα Αλεξανδρο Ιάσμου και Δοξα Ν. Σιδηροχωρίου να ειναι τα φαβορί και Πανθρακικο και Ελπιδα Σαπων μέχρι στιγμής οι αρνητικές εκπλήξεις της σεζον.

Αυτο αποτυπωνεται και στον πινακα των σκορερ οπου οι δυο ομαδες της κορυφης εχουν ψηλα στους σκορερ κάποιους παίκτες τους, ωστοσο εντυπωσιακος ειναι στην επιστροφη του στα γηπεδα της ΕΠΣ Θρακης από την Κρήτη ο Παυλος Μορφακίδης της Γρατινης. Ο 24χρονος πρωην παικτης των ακαδημιών Γκουτσίδη, του Πανθρακικού, Αστέρα Αιγείρου, Μεγα Αλεξανδρο Ιασμου,  Κεραυνού Πέρνης, Αναγεννησης Λιμεναρίων,  ΠΑΟΚ Κοσμίου και της ΑΕ Νεαπολης Λασηθιου εχει 6 γκολ σε 5 αγωνες και ηγειται του πινακα των σκορερ με τους Χρήστο Βάσκο  που εβγαλε μετα απο χρονια την φανελα της Δοξας Προσκυνητων για να φορέσει αυτη της Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Χρηστου Γιαννακιτσίδη  του Μέγας Αλέξανδρου Ιάσμου να εχουν από 5 τερματα, οσα έχει και ο Μπετραντ Ρομπερ μετα το χαττρικ επί του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων.Ακολουθούν με 3 οι Πασχαλης Δραγανίδης, Μανος Παγώνης  του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και ο Κυπριος Μαρίνος Κωνσταντής της Αναγέννηση Παγουρίων.

Οι περσινοι πρωτοι σκορερ του πρωταθήματος που φετος αγωνιζονται μαζι στην Ελπίδα Σαπών ο Δημητρης Μπόζης και ο τιμωρημένος και τραυματίας Αμετ Ερκαν ειναι ασφαιροι μέχρι στιγμης και η ομαδα τους ψαχνει το πρωτο γκολ μετα από 5 αγωνες.

Αναλυτικά οι σκορερ:

6 τέρματα: Μορφακίδης (Δόξα Γρατινής)

5 τέρματα: Βάσκος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), Ρομπέρ, Γιαννακιτσίδης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου)

3 τέρματα: Δραγανίδης, Παγώνης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Κωνσταντής (Αναγέννηση Παγουρίων), Πυλαρινός (Δόξα Σώστη),

2 τέρματα:  Τοτονίδης (Αναγέννηση Παγουρίων), Στριγκώνης (Δόξα Σώστη), Λεγάτος, Καμζέλας (Δόξα Γρατινής), Αλεξακούδης (Βιστωνίδα Κοπτερού), Μουρατίδης (Πανθρακικός), Κάρδαρης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου)