Την Κυριακή στην Aλεξανδρούπολη ο 1ος αγώνας Moto Cross Βορείου Ελλάδος

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη ο 1ος αγώνας Moto Cross Βορείου Ελλάδος της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Ο Αγώνας θα γίνει στην παραλία του Απαλού και οργανώνεται από την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου (ΛΕΜΕ) η οποία κλείνει φέτος τα 40 χρόνια παρουσίας, με συνδιοργανωτή το Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας- Θράκης και την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε

Σύμφωνα με το πρόγραμμα από τις 08:00 – 09:00 η ώρα το πρωί θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών, ενώ η εκκίνηση του αγώνα έχει ορισθεί για τις 11.00 π.μ.

Η Λέσχη από το 1984 (και από το 2004 σαν Αθλητικό Σωματείο ενταγμένο στην Γ.Γ.Α.) συμμετέχει και πραγματοποιεί όλους τους αγώνες της Ομοσπονδίας μας με μεγάλη επιτυχία. Η Λέσχη μας συμβάλει στην προβολή και ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον τόπο μας εδώ και 40 χρόνια μέσο του οποίου προβάλετε η πόλη μας αλλά και όλος ο Νόμος φέρνοντας “Αθλητικό” τουρισμό και από τα Βαλκάνια (θα τρέξουν εκτός βαθμολογίας πολλοί αγωνιζόμενη από Βουλγαρία, Τουρκία κλπ) όπως και την υπόδειξη στους νέους του πως πρέπει να χρησιμοποιούν σωστά την μοτοσυκλετιστική ενδυμασία (κράνος , στολή κλπ) όταν οδηγείς μέσα στην ασφάλεια μιας πίστας MOTOCROSS και όχι μέσα στους δημόσιους δρόμους (οδηγική παιδεία).

Υπεύθυνος Έφορος Αγωνιστικού λέσχης : Μανδάνης Γεώργιος
Πρόεδρος λέσχης : Κριτού Κριτής
Πληροφορίες: ΛΕ.Μ.Ε. 6944 222329 mail : [email protected]
Συμμετοχές: Από 08/10 έως 12/10 μέσω INTERNET “e-amotoe.gr” και μέσω των ΛΕΣΧΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.

http://www.e-evros.gr/uploads/1-1538758035.jpg