Οι ανακοινώσεις του Πανόπουλου που έφεραν την βαριά καμπάνα των 15.000 ευρώ στην Ξάνθη

 

H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Ξάνθης και επικύρωσε απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για δυσφημιστικές δηλώσεις για το ποδόσφαιρο, που όπως ανέφερε σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS αφορούσαν βαρύτατο πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.

Καμία επίσημη ενημέρωση δεν είχε υπάρξει ωστόσο τους προηγούμενους μήνες για την συγκεκριμένη ποινή από την Επιτροπή Δεοντολογίας που επικυρώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων όπως και καμία ενημέρωση δεν έχει υπάρξει για το ποιες ακριβώς δηλώσεις και ανακοινώσεις κρίθηκαν ως δυσφημιστικές για το ποδόσφαιρο.

Το ρεπορτάζ του ThrakiSportS αναφέρει πάντως ότι πρόκειται για δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ξάνθης από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Η πρώτη αφορούσε την χρησιμοποίηση του διαιτητή Παπαδόπουλου σε αγώνα του πρωταθλήματος της Super League που δεν μετείχε η Ξάνθη, παρά τις διαρροές της ΚΕΔ ότι είχε υποπέσει σε δυσμένεια μετά την διαιτησία του στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ που στοίχισε ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα της Θράκης. Θυμηθείτε την ανακοίνωση με ένα κλικ ΕΔΩ.

Η δεύτερη αφορούσε την περίφημη πρόταση Πανόπουλου να παιχτεί το πρωτάθλημα στη μπιρίμπα, στο πόκερ ή στα ζάρια, η οποία είχε εκδοθεί μετά τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και τον όλο πανζουρλισμο που είχε προκληθεί τότε στην ελληνική κοινωνία. Θυμηθείτε την σχετική ανακοίνωση με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here