Νυχτερινή ανακοίνωση της Ξάνθης για τον διαιτητή του αγώνα… Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος Περιστερίου

 

Ο Ατρόμητος πέρασε σαν τρένο και από την Ριζούπολη κερδίζοντας με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο το γεγονός ότι διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας προκάλεσε την αντίδραση της Ξάνθης.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που είχαν δημοσιευθεί μετά το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος της Ξάνθης στη Λάρισα, είχε κριθεί… μετεξεταστέος αν και διεθνής από τον παρατηρητή διαιτησίας Τάσο Κάκο που φέρεται να του είχε πει ότι θα του βάλει βαθμό που θα τον παραπέμπει.

Άγνωστο αν αυτό συνέβη ή όχι, η ουσία είναι ότι ο Παπαδόπουλος που είχε σφυρίξει στο τελευταίο ματς του 2017 για την Ξάνθη, ορίστηκε για να σφυρίξει και στην πρώτη αγωνιστική του 2018 για την Super League και μάλιστα ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής.

Όπως σχολίασαν και τα sfyrigmata μετά τους ορισμούς, «η ΚΕΔ έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ ασυλίας, αφού τον έβαλε αμέσως (…) Απόδειξη ότι ξέμειναν από διεθνείς, αφού συνέχεια τέτοιους βάζουν τελευταία σε παιχνίδια της ομάδας του Περιστερίου».

Η ανακοίνωση της Ξάνθης έχει ως εξής:

Καλά, ο «αξιότιμος» κ. Παπαδόπουλος που παίζει σήμερα το Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος, δεν έχει παραπεμφθεί για διαιτησία του σε προηγούμενο παιχνίδι;;;;;;; 

Μας εξέπληξε σήμερα, να σφυρίζει σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της Super League. 

Να είστε όλοι καλά…