ΕΠΣ Έβρου: Χωρίς αντικατάσταση ο Ορέστης Ορεστιάδας αν δεν κατέβει στο πρωτάθλημα

 

Τα διοικητικά προβλήματα εξακολουθούν να ταλανίζουν τον ιστορικό Ορέστη Ορεστιάδας, καθώς δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα άτομα της επόμενης μέρας του συλλόγου και ακόμα και η προσπάθεια για διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου έχει πέσει στο κενό, αφού ακόμα και για τέτοια διοίκηση χρειάζονται άτομα που πρέπει να προταθούν και να αποδεχθούν να αναλάβουν.

Την ώρα που διεξάγονται οι ύστατες προσπάθειες, ορατό όσο ποτέ είναι το ενδεχόμενο ο Ορέστης εφόσον δεν ευοδωθούν να μην προλάβει να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα, ενδεχόμενος που προς στιγμήν φάνηκε να υπάρχει και με ΑΕ Διδυμοτείχου, Έβρο Σουφλίου και ΠΑΕ Νίψας που ωστόσο έστω και σε δεύτερο και τρίτο χρόνο φανηκε να ξεπερνούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Για τον Ορέστη τα προβλήματα παραμένουν και εφόσον δεν δηλώσει τελικά συμμετοχή, απομένει στην διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου να αποφασίσει τι θα κάνει. Από αυτήν πάντως η διαρροή αναφέρει ότι βάσει της περσινής προκήρυξης δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Αν μια ομάδα που μετείχε και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας δεν δηλώσει συμμετοχή, δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 11 ομάδες και κάθε εβδομάδα κάποια θα έχει ρεπό. Κάτι που στον Έβρο το γνωρίζουν καλά, αφού έτσι είχε διεξαχθεί το πρωτάθλημα και πριν δυο χρόνια…