Volley League: Τον 11ο τίτλο του και το 10ο κύπελλο θα διεκδικήσει με τον Ολυμπιακό ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέλης

 

Στα 41 του χρόνια ο Κώστας Χριστοφιδέλης περνάει την δεύτερη εφηβία του και συνεχίζει στον Ολυμπιακό. Ο βετεράνος ακραίος συμφώνησε με την ομάδα του Πειραιά για ένα ακόμα χρόνο κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το 11ο πρωτάθλημα και να σπάσει το ρεκόρ στο κύπελλο με 10 τίτλους το οποίο και στερήθηκε εφέτος στη Ρόδο μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Ο Χριστοφιδέλης δεν κατάγεται από την Θράκη αλλά από την Ανατολική Μακεδονία και συγκεκριμένα την Καβάλα. Στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίστηκε στον ιστορικό ΑΟΚ και έπαιζε αντίπαλος με τις ομάδες της Θράκης και δη του Έβρου, που πάντα ήταν ισχυρές. Το 1995 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και μάλιστα πανηγύρισε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης.

Στο πέρασμα των ετών έχει πάντως αγωνιστεί για για σεζόν και στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας  με τον αρχηγό της ομάδας μας Κώστα Χριστοφιδέλη, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Xριστοφιδέλης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω για άλλη μια χρονιά σε αυτή την ομάδα, σε μια σεζόν που θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Όπως φαίνεται και από τις κινήσεις που έχουν γίνει ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει για μια ακόμη σεζόν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι η κορυφή».