Γ’ Εθνική: Δύσκολα θα παραμείνει ο Εμρέ στο Διδυμότειχο που “πολιορκείται” από ομάδες της Βόρειας Ελλάδας

 

Μήλο της έριδος για ένα ακόμη καλοκαίρι είναι ο Ροδοπίτης μεσοεπιθετικός Εμρέ Μεμέτ της ΑΕ Διδυμοτείχου, αφού αρκετές ομάδες θέλουν την υπογραφή του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 26χρονος Εμρέ φέτος πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες σεζόν τις καριέρας του κάνοντας προετοιμασία από την αρχή στην ΑΕ Διδυμοτείχου του Κρίστο Τελκίνσκι, πετυχαίνοντας 5 κρίσιμα τέρματα, που ωστόσο δεν ήταν αρκετά ώστε η ΑΕΔ να σώσει την κατηγορία. Ο Εμρέ με τα τωρινά δεδομένα και με την μέχρι στιγμής  στασιμότητα στα διοικητικά της ΑΕΔ, δύσκολα να παραμείνει εκεί και μελετά τις προτάσεις από ομάδες της Ροδόπης, του Έβρου αλλα ομάδων της Γ’ Εθνικής που τον αντιμετώπισαν πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια σαν πάικτη των Προσκυνητών και του Έβρου Σουφλίου.

Ο Νέστος Χρυσούπολης ήταν μια ομάδα που είχε δείξει ενδιαφέρον μάλιστα από πέρυσι το χειμώνα , ωστοσό η παραίτηση της διοίκησης έχει αφήσει ακυβέρνητη μέχρι στιγμής την ομάδα της Καβάλας. Ο πρωην παίκτης των ακαδημιών του Πανθρακικού, του Αετού Αρριανών, του Έβρου Σουφλίου και της Δόξας Προσκυνητών πάντως μετά και την περσινή πορεία του δείχνει ότι ο Έβρος του ταιριάζει, ωστόσο δύσκολα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες με τον παίκτη ωστόσο να μην βιάζεται όπου και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές, ώστε να πάρει την ορθότερη για αυτόν απόφαση κάτι που έκανε και πέρυσι.