Μουντιάλ 2018: Η Βραζιλία προκρίθηκε και μειώθηκε η διαφορά από την κορυφή στο ThrakiSportS Predictor

 

H Βραζιλία πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 2-0 επί του Μεξικού. Το ματς δεν ήταν καλό, όμως η «Σελεσάο» βρήκε το γκολ στο 51′ με τον Νεϊμάρ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γουίλιαν και έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για την ίδια.

Οι Μεξικάνοι δεν μπορούσαν να βρουν διάδρομο προς την εστία του Άλισον καθώς η Βραζιλία με σωστή τακτική σταμάτησε κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας του Οσόριο. Στο 88′ η Βραζιλία βγήκε στην αντεπίθεση με τον Νεϊμάρ, που την κατάλληλη στιγμή πέρασε τη μπάλα στον Φιρμίνο για το τελικό 2-0.

Με τη νίκη αυτή η Βραζιλία προκρίθηκε στους οκτώ και περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Βέλγιο – Ιαπωνία για να μάθει αντίπαλο στα προημιτελικά. Παράλληλα, ήταν ένα αποτέλεσμα που προέβλεψε σωστά ο περισσότερος κόσμος ως προς τον νικητή αλλά έχουνε ανακατατάξεις καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που βρήκαν και το ακριβές σκορ, από όσους συμμετέχουν στο ThrakiSportS World Cupr Predictor Game.

Πιο συγκεκριμένα, ο Flying Elsman εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή αλλά πλέον η διαφορά του από τον LoxagoMark που βρήκε το ακριβές σκορ έχει μειωθεί στον 1,5 βαθμό. Πέντε βαθμούς από την κορυφή απέχει ο Paito και 5,5 ο Sari84an. Δύο ακόμα παίκτες, ο Alex Mastakounas και η Karagkouna έχουν φτάσει τους 50.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 53 ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ:

 width=