ΕΠΣ Θράκης: Θέμα σε κυπριακές ιστοσελίδες η ανάδειξη του Ζάγγουλου σε MVP του πρωταθλήματος

 

«Η ανάδειξη μου ως MVP στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης είναι η μεγαλύτερη μου διάκριση μέχρι στιγμής. Με τιμά η ανάδειξη μου ως MVP σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και νιώθω ότι με αυτή ανταμείφθηκαν οι θυσίες και η σκληρή δουλειά πολλών χρόνων».

Με τα λόγια αυτά ο Τιμόθεος Ζάγγουλος αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κυπριακή ιστοσελίδα για την ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης στην ψηφοφορία που διενήργησε  το ThrakiSportS. Η διάκριση του Ζάγγουλου απασχόλησε κυπριακές αθλητικές ιστοσελίδες, αλλά όχι μόνο, αφού απασχόλησε και το StudentLife που ασχολήθηκε με τα Πανεπιστήμια και τους φοιτητές.

Ο  Ζάγγουλος έχει γεννηθεί στις 20 Μαΐου του 1998. Κατάγομαι από το χωριό Κακοπετριά. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κομοτηνή όπου και σπουδάζει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των οκτώ στην ακαδημία Πανσόλιος.

Στα δώδεκα του εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, όπου και αγωνίστηκε μέχρι τα δεκαοκτώ και κατέκτησε  5 διαδοχικά πρωταθλήματα (Κ13, Κ15, Κ16, Κ17 και Κ21). Τον τελευταίο χρόνο του στη Κύπρο, πριν αναχωρήσει για τις σπουδές του, αγωνίστηκε στην Κ21 της Ομόνοιας με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο Κ21.

Παράλληλα, υπηρετούσε στην Εθνική Φρουρά. Με τον ερχομό του στην Κομοτηνή εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2017-2018, κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική. Δείτε την συνέντευξη του Ζάγγουλου στο StudentLife με αφορμή την ανάδειξή του από το ThrakiSportS σε MVP της ΕΠΣ Θράκης με ένα κλικ ΕΔΩ.