Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα νοκ άουτ Σουηδία-Ελβετία και Κολομβία-Αγγλία

 

Με τα δύο τελευταία παιχνίδια της φάσης των 16 συνεχίζεται και σήμερα η δράση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσία και μέχρι τα μεσάνυχτα θα έχουμε μάθει και το τέταρτο ζευγάρι των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Όπως κάνει κάθε μέρα το ThrakiSportS, σας μεταφέρουμε τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως αυτές έχουν καταγραφεί στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, την τρέλα που εισήγαγε το ThrakiSportS όπου παίζουμε μπάλα στο Μουντιάλ, κάνουμε προβλέψεις για τα σκορ των αγώνων, πλακίτσα μεταξύ μας αλλά κάποιοι κερδίζουν και δώρα ανάλογα με τη βαθμολογία τους.

Στις 17:00 ξεκινά η αναμέτρηση ανάμεσα στην Σουηδία και την Ελβετία. Τα πονταρίσματα είναι μοιρασμένα. Το 48% βλέπει νίκη της Σουηδίας, 30% ισοπαλία (δηλαδή ότι η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι) και 22% νικη της Ελβετίας. Αναφορικά με το σκορ, δημοφιλέστερο είναι το 1-1 στο οποίο ποντάρει το 14% ενώ το 11% προβλέπει νίκη της Σουηδίας με 2-1.

Στις 21:00 ολοκληρώνεται η φάση των 16 με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κολομβία και την Αγγλία. Το 71% των παικτών προβλέπει νίκη της Αγγλίας. Το 15% εκτιμά ότι θα νικήσει είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση η Κολομβία και 14% βλέπει ισοπαλία, δηλαδή πέναλτι. Δημοφιλέστερο σκορ με 13% είναι το 2-1 υπέρ της Αγγλίας και ακολουθεί με 10% το 1-1.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: