Μουντιάλ 2018: Σπίτι του και ο Ρονάλντο! Με σούπερ Καβάνι η Ουρουγουάη διεύρυνε το προβάδισμα και στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor

 

Η Ουρουγουάη με δυο γκολ του Καβάνι άφησε εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που επιστρέφει… σπίτι του την ίδια μέρα που αποκλείστηκε και το αντίπαλον δέος του, ο Λιονέλ Μέσι.

Πλέον ξέρουμε ότι στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Μουντιάλ θα είναι αυτό ανάμεσα στην Γαλλία και την Ουρουγουάη. Και ενώ περιμένουμε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια και την Κυριακή, έχουμε σοβαρές εξελίξεις και στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, στο οποίο αισίως συμπληρώσαμε 50 παιχνίδια.

Εχουμε και λέμε: από όσους βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, όχι απλά τη νίκη της Ουρουγουάης αλλά και το ακριβές σκορ βρήκε μόνον ο πρώτος. Ετσι ο FlyingElsman έφτασε τους 55 βαθμούς και πλέον έχει πάρει διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο LoxagoMark που δεν κέρδισε πόντο το Σάββατο και έτσι παρέμεινε μεν στην δεύτερη θέση, αλλά έμεινε και στους 49 βαθμούς απέχοντας πλέον έξι από την κορυφή (από δύο που ήταν η διαφορά το μεσημέρι).

Τρίτος παραμένει με 38,5 βαθμούς ο Paito που επίσης δεν σταύρωσε θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο, όπως και η Karagkouna που έχει τους ίδιους ακριβώς βαθμούς και παραμένει 4η αλλά πλέον έχει διαφορά 6,5 πόντων από την κορυφή που δεν μπορεί να καλυφθεί σε μία μόνο αγωνιστική ημέρα. Ανάλογα ισχύουν και για τον Sari84an που είναι στην 5η θέση. Ίδιους βαθμούς όμως έχει και ο mimakos71 που έχει άνοδο 7 θέσεων σε σχέση με το πρωί χάρη στους τρεος βαθμούς που κέρδισε το Σάββατο.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας μετά από 90 ή σε περίπτωση παράτασης μετά από τα 120 λεπτά αγώνα δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ σε αυτό το διάστημα (εξαιρουμένης τυχόν διαδικασίας πέναλτι) δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=