Γ’ Εθνική: Στην Ελλάδα για διακοπές και συζητήσεις ο Κρίστο Τελκίνσκι

 

Για διακοπές στην Ελλάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, αλλά και να εξετάσει καποιες προτάσεις, ο προπονητής της ΑΕ Διδυμοτείχου Κρίστο Τελκίνσκι, χαλαρώνοντας από την πολύ δύσκολη χρονιά με την ομάδα του Έβρου στην Γ’ Eθνική και τα μαθήματα προπονητικής που παρακολουθουσε τον τελευταίο μήνα στην Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα ο 39χρονος κόουτς παρακολουθούσε τις προπονήσεις της Μπότεφ Πλοβντιβ με τον εκέι  προπονητή Νικολάι Κοροφ, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στην Σοφια για τα μαθήματα στο UEFA A. Ο Τελκίνσκι την περίοδο αυτή εξετάζει κάποιες προτασεις, από Β’ Βουλγαρίας και Γ’ Εθνική Ελλάδας, όπως αυτή του Νέστου Χρυσούπολης πριν την αποχώρηση Μπουντρούδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προταθεί στην Καβάλα ως αντι Ανυφαντάκης αλλά προτίμησε τον Παύλο Δερμιτζάκη. Σε κάθε περίπτωση, έχει φτιάξει καλό όνομα αφού πέρυσι πραγματοποίησε με μέτριο ρόστερ όπως αυτό της ΑΕΔ μια εντυπωσιακή σχετικά πορεία και έτσι ακουστηκε πολύ στα ποδοσφαιρικά στεκια και ως προπονητής.

Στην Ελλάδα ήρθε ως παίκτης σε ηλικία 23 ετών αρχικά στον ΠΑΣ Γιάννενα, στην Α’ Εθνική, την περίοδο 2002-2003 και κατόπιν αγωνίστηκε σε Ακράτητο, Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Πάφο, Φωστήρα, Τρίκαλα, Ηρακλή Ψαχνών, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην ΦΚ Ρακόφσκι.