Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα νοκ άουτ Γαλλία-Αργεντινή και Ουρουγουάη-Πορτογαλία

 

Για πολλούς το Μουντιάλ τώρα ξεκινά. Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες δύο εβδομάδες και μπαίνουμε στην τελική ευθεία με τις 16 νοκ άουτ αναμετρήσεις του προσεχούς 15νθήμερου.

Τα ζευγάρια έχουν σχηματιστεί, όπως και τα μονοπάτια που οδηγούν στον τελικό. Ήδη το Σάββατο διεξάγονται δυο ενδιαφέροντα νοκ άουτ παιχνίδια, με πολλούς να χαρακτηρίζουν το πρώτο από αυτό πρόωρο τελικό καθώς κοντράρεται η Αργεντινή και η Γαλλία.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και το ThrakiSportS World Cup Predictor Game, που πλέον έχει και αυτό μπει στην τελική ευθεία καθώς έχει προχωρήσει αρκετά, αφού έχουν γίνει το 75% των παιχνιδιών.

Με την ευκαιρία, όπως κάθε πρωί που έχει και αγωνιστική δράση, το ThrakiSportS συγκεντρώνει τα στατιστικά από τις προβλέψεις όσων συμμετέχουν στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game και σας παρουσιάζει τις εκτιμήσεις των Θρακιωτών για τους αγώνες κάθε ημέρας.

Στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 που θα διεξαχθεί στις 17:00 το απόγευμα στο Καζάν, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή. Φαβορί της μεγάλης αναμέτρησης είναι σύμφωνα με τους περισσότερους η Γαλλία. Σε νίκη της ποντάρει το 63%. Το 24% βλέπει αντιθέτως πρόκριση της Αργεντινής στα 90 ή στα 120 λεπτά του αγώνα. Ισοπαλία και εκτίμηση κατά συνέπεια ότι η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι βλέπει το 13%. Πάντως το 1-1 είναι το δημοφιλέστερο σκορ καθώς σε αυτό ποντάρει το 9% ενώ από 8% έχουν το 2-1 υπέρ της Γαλλίας και το 2-1 υπέρ της Αργεντινής.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, στις 21:00 το βράδυ, είναι ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Πορτογαλία. Οι εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game είναι μοιρασμένες. Το 42% βλέπει νίκη της Πορτογαλίας, το 38% νίκη της Ουρουγουάης και το 20% ισοπαλία. Δημοφιλέστερο σκορ με 8% είναι το 1-1. Ακολουθεί με 6% το 1-0 υπέρ της Πορτογαλίας και το 1-0 υπέρ της Ουρουγουάης, ενώ το 5% των παικτών ποντάρει επάνω στην λευκή ισοπαλία.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Θυμίζουμε ότι από εδώ και στο εξής αναζητείται αποτέλεσμα εξαιρουμένης ενδεχόμενης διαδικασίας πέναλτι, δηλαδή μετράει αποτέλεσμα παράτασης, αν το ματς οδηγηθεί εκεί και όχι ενδεχόμενο ισόπαλο στα 90 λεπτά. Το ThrakiSportS World Cup predictor Game συνεχίζεται και έχουμε ακόμα 16 νοκ άουτ παιχνίδια για τον μεγάλο νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: